Drömvinst på Lotto – vann 135 miljoner kronor

”Vi får se om personen vet om sin vinst”

Drömvinsten har fallit ut på Lotto.

Vinnarkupongens totala värde: 137 916 813 kronor.

– Det här har vi väntat på i över ett år, säger Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson.

Detta var nämligen den första ”Drömvinsten” sedan den 4 augusti 2018. Den gången vann ett par i Köping drygt 86 miljoner kronor. På onsdagskvällen small det igen och den här gången var alltså prissumman ännu högre.

Satte allt

Raden, som lämnades in någonstans i Sverige, prickade in sju rätt på Lotto 1 samt två rätta Jokernummer, vilket innebär att den så kallade ”Drömvinsten” faller ut.

Den landade på 135 miljoner kronor.

– Värt att notera är att den eller de personer som prickade in Drömvinsten även självklart får vinsterna på Lotto och Joker. En summa som uppgår till 2 782 131 kronor och gör att den totala vinstsumman blir 137 916 813 kronor, säger Pierre Jonsson i ett uttalande.

”Blir spännande”

Vem eller vilka som vunnit är ännu inte känt. Svenska Spel ska nu försöka komma i kontakt med personen som lämnat in kupongen.

– Det här blir spännande. Vi får se om personen vet om sin vinst eller inte. Sedan är det alltid lika roligt att få besked om det är en ensam vinnare eller flera som delar, säger Jonsson.

Här är dagens bästa spel – kolla in Sportbladet Speltips
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN