Spela nu – bli rik i vår

SPEL

Många ligor tar paus i jul och spelutbudet är nästan obefintligt, något som speglar sig redan i dagens utbud.

Sportbladets Per Nicklasson har dock blickat framåt – mot våren då vinnarna i ligorna och slutspelen ska koras.

Foto: MÄSTARE I VÅR? Sportbladets Per Nicklasson tror att Eero Somervuoris Färjestad kan vinna SM-guldet – något som skulle ge sex gånger pengarna.

Fotboll – Champions League

Sportbladets vinnare: Milan.

Odds: 12,00 (Unibet).

Nicklassons kommentar: Efter gruppspelet känns turneringen fortfarande mycket oviss och man ska försöka att leta efter överodds. Milan har tydligt visat var de har sitt fokus och tolv gånger pengarna är riktigt bra. Även elva gånger (hos Centrebet) på Real Madrid lockar.

Fotboll – Premier League

Sportbladets vinnare: Manchester United.

Odds: 1,95 (Centrebet)

Nicklassons kommentar: Efter helgens matcher känns det som att det kommer att bli ett race mellan Arsenal och Manchester United. Till slut trot jag att den större rutinen och erfarenheten i Uniteds blir avgörande.

Ishockey – svenska mästare

Sportbladets vinnare: Färjestad.

Odds: 5,90 (Unibet).

Nicklassons kommentar: Efter halva serien är HV71 det naturliga tipset. Men jag tror på Färjestad. Karlstads stolthet är starkare än vad många experter spått inför säsongen, och i slutspelet taggar rutinerade killar som Jönsson, Rhodin, Prestberg och kompani upp ytterligare ett snäpp.

Bandy – svenska mästare

Sportbladets vinnare: Sandviken.

Odds: 3,50 (NordicBet).

Nicklassons kommentar: Sandviken, Edsbyn eller Västerås? Hur hungrigt är Edsbyn efter sina fyra raka SM-guld? Inte tillräckligt tror jag. Västerås räcker inte ända fram i år. Sandviken däremot, har viljan som krävs och i Muhrén och Patrik Nilsson även spetskompetensen.

Innebandy – svenska mästare

Sportbladets vinnare: Warberg.

Odds: 2,50 (Unibet).

Nicklassons kommentar: Inne i den tolfte omgången finns det bara ett lag på banan i innebandyns superliga. Warberg har släppt ifrån sig fjuttiga två poäng och det är svårt att se vilka som ska kunna hota. I dagsläget känns ett spel på Warberg mer som en aktie som kommer att öka med 150 procent.