Spel

”Sunderland skakat United vinner enkelt”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ett Sunderland som skakas av att erkänt skicklige tränaren Roy Keane hoppat av lär inte kunna störa Manchester United i kväll. United med Ronaldo, Berbatov och Rooney vinner enkelt. Besiktas är ett bra favoritspel hemma mot Ankaraspor. Oddsen ligger på runt 1,50.

DAGENS DRAG

I England finns det ett par spelbara lag i dag. Tänker främst på Reading borta mot ett svagt Barnsley till 2,15. Även Newcastle kan spelas till 1,80. I damernas 15 km skate tycker jag att finskan Riita Liisa Roponen ska ha fin chans att komma före Claudia Nystad i mål. Odds: 1,85.

DAGENS AVSLAG

Liverpool saknar Fernando­ Torres väldigt mycket – laget har blivit uddlöst och ineffektivt utan den vasse spanjoren. Nu väntar ett poängtörstigt Blackburn på bortaplan och jag anser att ”Pool” är en 1,60-favorit i fara.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Triton Sund (V75-3) är den givna vinnaren och sunda spiken i omgången. Han är en av Sveriges bästa hästar och trivs extra bra över lång distans. Ni fattar hur det slutar, eller hur? 6 Stardust Night (V75-5) står också med tre ben i mål. Hon är blixtrande startsnabb och leder hela vägen. Spik.

DAGENS DRAG

2 Mint Spirit (V75-6) var våldsamt bra när han vann senast. Han svepte fältet på sista bortre långsidan och vann med 40 meter. Bra chans! 10 Teaser Elegance (V75-1) är en grym avslutare som är mycket vass när han får spara speeden. Dukat för hög fart i täten och då biter han spurt.

DAGENS AVSLAG

1 Korvet Klintholm (V75-1) skulle ha varit en bra spik om det inte vore för innerspåret bakom bilen. Han riskerar att bli överflyglad i starten och det kan mycket väl bli tredje invändigt. Storfavorit i fara.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Samtidigt som V75 körs i Halmstad avgörs säsongens andra B-lopp på Vincennes i Paris – Prix de Bourbonnais som är ett kvalificeringslopp till Prix d’Amerique. Spela hos Unibet och grunda spelformerna med Elitloppsvinnaren 17 Exploit Caf som imponerade senast.

DAGENS DRAG

Lutfi Kolgjini har åkt till den franska huvudstaden för att köra 8 Glen Kronos. Här är en häst som fortfarande behöver jaga en plats i Prix d’Amerique. Får jag ett bra odds på honom? Eller har fransmännen upptäckt honom efter den övertygande insatsen senast?

DAGENS AVSLAG

Dubble Prix d’Amerique-vinnaren 19 Offshore Dream ser inte ut som att han kan ta tredje raka. Tränaren och kusken Pierre Levesque har valt bort honom och har i stället satt upp sin lärling Sebastian Earnult i sulkyn.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel