”Nu tror jag att laget är fokuserat direkt”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Milan slarvade bort många poäng på hemmaplan förra säsongen – nu tror jag att laget är fokuserat direkt. Ronaldinho är med från start, medan Shevchenko troligen inleder på bänken ihop med Pato... Slår Bologna till 1,35.

DAGENS DRAG

Jag gillar Syrianska och spelar på laget igen. I alla fall när Ladbrokes bjuder höga 2,80 på tvåan borta mot Gröndal. Bilbao har ett intressant lag med offensiva spetsar som Yeste, Etxeberria och Llorente. Almeria hemma är ett passande byte till 2,00.

DAGENS AVSLAG

Det skiljer 33 poäng mellan serieettan Linköping och jumbon Bälinge. Klart att Linköping ska vara klar ­favorit – men när båda ordinarie kedjespelarna saknas vill jag inte spela till låga 1,05.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I V65-2 ser det ut som om 4 Herr Faust får överta ledningen och därifrån förlorar han inte. Kalmar ger inte bort några poäng i allsvenskan mot Gif Sundsvall. 1,35 får anses godkänt.

DAGENS DRAG

När jag såg 6 Vallee Solide­ spurta förbi större delen av fältet i V75-starten på Solänget tänkte jag: Den måste jag spela nästa gång. Nu kör han i V65-1 och har hamnat i ett ganska tufft gäng, men det är bra att det är jämnt för det kommer köras på många händer.

DAGENS AVSLAG

Jag gillar att försöka sänka storfavoriter. I V65-4 kan innerspåret bli en fälla för 1 Milliondollarbaby och som den jättefavorit han blir måste jag bara prova att fälla honom.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

7 Global Investment, V65-2 är inte säker i ordets rätta bemärkelse, däremot finns det otroligt bra spelvärde i honom. Att Gooparna tar ut honom i ett försök-finallopp efter vila betyder att de tycker att han är redo. En rolig spik.

DAGENS DRAG

V65-avslutningen ser inte helt lättlöst ut. 15 Inte Illa har varit struken för feber efter senaste starten och formen är ett litet frågetecken. Men när man väger in alla faktorer känns det klart motiverat att betala för denna starka och i dag helt bortglömda dam.

DAGENS AVSLAG

1 Milliondollarbay i V65-4 är ett löfte som har toppchans. Men så stor favorit som han är från ett chansartat innerspår bakom bilen känns det kittlande att gardera honom.