”Har tappat stjärnorna – avstå den låga ettan”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om onsdagens avslag

Vagner Love (bilden) och Adriano har lämnat det brasilianska storlaget Flamengo.
Foto: ap
Vagner Love (bilden) och Adriano har lämnat det brasilianska storlaget Flamengo.

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 21 juli 2010.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Debrecen kvitterade sent men rättmätigt efter att ha fört merparten av det första mötet med Levadia Tallin. Ungrarna är troligen lite vassare nu med den matchen i benen och jag tror klasskillnaden tar ut sin rätt i returen. Expekt med flera har 1,45 på ettan och det duger gott och väl.

DAGENS DRAG

Slovakiska mästarna Zilina åkte till Malta med loj attityd och föll överraskande mot Birkirkara efter en bjudning av mv Dúbravka. Laget har fått utstå hård kritik efter den insatsen och i returen lär man visa ett helt annat fokus. Det lär bli stora siffror nu och Zilina liras med hcp -2 till goda 2,35 hos Bwin.

DAGENS AVSLAG

Flamengo har tappat både Vagner Love och Adriano och bör inte överskattas på vinsterna efter uppehållet. Laget kan mycket väl få bekymmer mot ett nytänt Avai och ettan till låga 1,55 kan vara en fälla. Avstå den.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Det finns så många bra travhästar nuförtiden att det blir allt svårare att avgöra när man har sett en kanon. Jag tror dock att 1 Dollar Access i V64-5 kan vara en sådan, en oslipad diamant som om han sköter sig och är frisk leder runt om trots bra motstånd.

DAGENS DRAG

På det tidiga spelet har det utkristalliserat sig en kvartett som drar fler streck än de andra i V64-2. Sedan är det ett hopp till 8 Roadshow. Den som kanske är allra mest gynnad av samtliga av att loppet avgörs över 3 140 meter – ingen i loppet är starkare än Roadshow.

DAGENS AVSLAG

3 Evil Jagg i V64-2 bör man inte tro alltför mycket på innan han har visat toppform.

2 Namibia i V64-4 blir ”utpekad” bara för att hon råkar vara streckfavorit i ett öppet lopp där favoriten bör synas.

✓ PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

1 Dollar Access (V64-5) har visat mycket lovande takter och senast gjorde han en fruktansvärt bra insats trots att han inte vann. Är snabb ut bakom startbilen och borde ta hand om ledningen. Att Åke Svanstedt kör igen är ett plus och det är kanonchans till seger.

DAGENS DRAG

3 Noah Wibb (V64-4) har inte vunnit på 18 försök men i kväll tror jag att det är dags. Hästen har gjort flera starka insatser på sistone och avslutningen senast var bra. Motståndet i kväll är inte av bästa märke och i ett öppet lopp tror jag att han kan skrälla.

DAGENS AVSLAG

2 Namibia (V64-4) är hårt betrodd vilket jag tycker är konstigt. Hästen har inte visat något speciellt och hon känns inte hetare än någon annan i det här loppet. Jag avstår.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

Publicerad: