Spel

– Minnesota spelas mot slitet Edmonton

SPEL

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om torsdagens säkra

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 4 februari 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns väldigt få starka favoriter i kväll trots ett ganska stort utbud. Att plocka fram ett NHL-lag i den här rutan är farligt, men i natt tycker jag att Minnesota ska ha toppchans mot ett slitet, skadedrabbat och svagt Edmonton. Ettan går att hitta till runt 1,75 i odds.

DAGENS DRAG

Som sagt jag hittar lite av spelvärde i kväll. Det mest intressanta spelet är Standard Liege borta mot ett svagt Charleroi. Standard hade det tungt i ligan när laget matchades i CL-grupp-spelet. Nu kan Standard koncentrera sig på ligan och då har klättringen uppåt börjat. Odds: 2,10.

DAGENS AVSLAG

Atletico Madrid kan man alltid ge avslag på numera. Jag gjorde det senast mot Malaga och fortsätter med det nu. Laget är hopplöst opålitligt och är alltid en skör favorit när laget spelar hemma. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Roma är i en galet bra form och Tonis ankomst i laget har gett dem en extra kick. Ligan kan de inte vinna. Som jag skrev förra matchen de spelade i cupen, är den deras chans till att vinna något i år. 1,65 på Roma mot Udinese är helt klart spelvärt.

DAGENS DRAG

Åby tjurar på med sin dubbla open stretch och därför har jag hittat två drag på V65 som kan vinna den vägen. 3 Ryan Trot debuterar för Lähdekorpi och han öppnar snabbt, släpper till Hanoi och tackar sen för liften i V65-1.

1 Linita Super Kalle i V65-3 kör med samma recept.

DAGENS AVSLAG

Hur ska man hantera 7 Super Ferrari i V4-2, LD-1? Ingen tvekan om att det är en bra bäst men han har dåligt spår och dessutom galopperar han lite för ofta. En sådan favorit vill man syna.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Copa Del Rey där Santander gästar Vicente Calderon och hemmalaget Atletico Madrid. Senaste tiden har Madridlaget haft bra disciplin bakåt men det är bara en tidsfråga innan man är tillbaka i gamla spåret med öppna spjäll bakåt och full fart framåt. Över 2,5 mål till 1,80 spelas.

DAGENS DRAG

Rögle har inte vunnit en match sedan digerdöden härjade i Europa. Och ja, jag är även fullt medveten om att Skellefteå har sju raka segrar efter ordinarie tid mot Rögle. Men jag kan ändå inte låta bli 3,10 på ett hemmalag i den här jämna serien där alla kan slå alla. Överraska mig, Ängelholm.

DAGENS AVSLAG

Många finska lag som går på sparlåga nu. Se upp. Ett av lagen är KalPa som i dag tar emot ett högmotiverat HPK i hemmaladan. Ettan till 1,52 spelas inte under mordhot.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till nedan!

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel