”Det blir minst ett rött kort...”

SPEL

Spelbolag om Balotellis säsong i Liverpool – tippas inleda på bänken

Foto: Mario Balotelli är tillbaka i Premier League och Liverpool. Redan nu spekulerar oddssättarna i hur många gånger den italienske landslagsmannen får syna domarnas gula och röda kort.

Han lär få inleda på bänken, är inte favorit till skytteligatiteln och kommer med all sannolikhet få syna det röda kortet minst en gång i år.

Ändå är det få Premier League-värvningar som är så heta som Mario Balotelli till Liverpool – superdivans comeback till världens bästa fotbollsliga.

– Premier League är en profil rikare, säger Jonas Nilsson på spelbolaget Unibet.

Mario Balotelli är tillbaka i Premier League efter sin sejour i Milan.

Manchester City har den här gången förvandlats till Liverpool där han ska ersätta Barça-flyktande skyttekungen Luis Suarez.

Något som enligt oddsen blir en inte alltför enkel nöt att knäcka.

– Förväntningarna är höga på italienaren. Tanken är att han ska ersätta Luis Suarez så det är inte vilka skor som helst han skall fylla. Samtidigt finns redan Daniel Sturridge i Liverpools anfall och frågan är om Balotelli kommer kunna konkurrera med honom i gjorda mål. Vi tror inte det riktigt om än att han kommer ge honom och alla anfallare i Premier League en match, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Ger 17 ggr pengarna

Enligt oddsen sker debuten i Liverpool redan på söndag i den tuffa bortamatchen mot Tottenham, om än från bänken.

– Det blir debut direkt för Mario Balotelli när Liverpool gästar White Hart Lane och Tottenham nu på söndag. Vi tror inte att Brendan Rodgers har honom i tankarna för startelvan men att han kommer in vid något tillfälle i matchen är fullt tänkbart, säger Jonas Nilsson.

Och det är inte omöjligt att det blir en minnesvärd debut. Oddsen på att han får rött kort (17,00) på söndag är betydligt lägre än på en skytteligavinst (34,00).

– Även om vi har favoritodds på att det inte blir något rött kort direkt i debuten är han den med lägst odds sett till sina lagkamrater att bli utvisad. Många som menar att han har vuxit och blivit mer mogen, men minst ett rött kommer det bli under säsongen, säger Jonas Nilsson.