Spel

”Djurgården vinner i kväll”

SPEL

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 15 oktober.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Djurgården spelar en enenergirik ishockey och är i stort behov av poäng. Jag tycker att både motivation och klass gör att ettan mot Rögle är klart spelvärd till 1,63 hos Expekt. HV 71 är urstarkt hemma. Jag tror inte SSK kan störa smålänningarna. Trygg etta till 1,37 (Betsson).

DAGENS DRAG

Mina NHL-spel har varit helt okej hittills – Tampa Bay värmde i veckan. I natt tycker jag att Montreal borde få utdelning på sitt spel. Laget har haft mycket stolpe ut hittills. Gästande Colorado matchas stenhårt. Är trött och mätt nu. Etta till runt 2,00. Luleå är också ett bra spel.

DAGENS AVSLAG

Timrå kommer allt närmare sina första poäng på bortais. Jag tror de kan komma redan i kväll. Hur som helst tycker jag i alla fall att Skellefteå är en bräcklig favorit till 1,70 i odds. Avstår det objektet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I V65-5, DD-1, i Örebro är det upplagt för en spets och slut-seger för 4 Pinepower Rose. Han har visat på V75 att han är snabb från start och att han i ledningen biter ifrån sig bra och med tanke på Örebros korta upplopp är förstås ledningen extra mycket värd.

DAGENS DRAG

När 4 Asterix Tooma vann i Kamar för tre starter sedan bjöd jag på honom som dagens drag och då vann han från spets. Efter det har han haft bakspår två gånger men nu är det spets­läge igen och perfekt distans. Oavsett taktik ser det ut att bli seger i lopp 8, V5-5, på Åby.

DAGENS AVSLAG

HV 71 ser väldigt starkt ut och har skaffat sig en topp-placering. Det finns en risk för bekvämlighet i det läget och mot SSK, som gjorde en bra match mot Frölunda, kan det finnas en risk för underskattning. Till 1,30 spelar inte jag HV.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Det är befriande att Stjernen har värvat in Anders Myrvold som tre dagar i veckan måste drogtestas. Det har också blivit två raka segrar med Myrvold i laget. Bättre stämning med roligare lagfester? I dag spricker dock den fina Myrvold-sviten. Stavanger är alldeles för bra. 1,55 duger gott!

DAGENS DRAG

Eddie Larsson, Joakim Arnmark, Tim Weber, Simon Hermansson och Adam Eriksson. Grabbar du känner igen? Inte? Nej, inte jag heller. Men det är en femma från Modos U20-lag som lär få chansen borta mot Luleå i kväll då det härjar skador och sjukdomar i Ö-viksgänget. Ettan spelas till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Västerås SK imponerade inte alls i svenska cupen här nyligen. Dessutom spelas World Cup i 2x30 minuter och det gynnar förstås alltid det sämre laget. Bollnäs kan störa rejält.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel