Spel

”Avstår spel på hockeyn i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Runt 50 objekt på Långenlistan i dag, men det är ändå ingen stor speldag. Tyvärr. Säkra spel? Tamt med sunda och starka favoriter. Men jag tror inte Tingsryd missar sitt läge i Haparanda. Utan smålänningarna käkar till slut upp Asplöven. Odds: 1,40 (Unibet).

DAGENS DRAG

Jag tycker att Århus är dagens bästa spel till runt 2,00 i odds. Laget har spelat riktigt bra på slutet, men inte fått med sig några poäng. Nu tror jag att laget äntligen får utdelning; Horsens hemma är en perfekt uppgift. Utöver Århus så låter jag plånboken vila.

DAGENS AVSLAG

Flera av kvällens hockeykvalmatcher gäller absolut ingenting. Och när det saknas motivation ska man som regel ta det försiktigt med sådana objekt. Tänker på möten som SSK–Leksand, VIK–AIK och Rögle–Växjö.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I den försenade årsdebuten kördes 6 Across the Seas försiktigt av Örjan och tyvärr fick han luckan till slut och fick visa hur bra han är, annars hade vi fått bättre odds i dag. Nu blir det offensivt direkt av Örjan som sänder honom till spets i V65-4 och sedan är loppet över.

DAGENS DRAG

Orkar ni läsa om 7 Simb Frizz igen? Jag har ju tjatat om honom flera gånger och tänker inte ge upp i V65-1. Han har 40 meter tillgodo på Super Light som ju är en tuffing och det är synd att det är lång distans för det gynnar Super Light som dessutom inte har så många att runda, men jag lirar Frick.

DAGENS AVSLAG

Allsvenska kvalseriematcherna i dag är helt utan betydelse och den typen av matcher kan sluta hur som helst. Vem vill täcka skott och vem vill gå först in i en närkamp när inget står på spel? Ingen, och då finns inget spelvärde.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Påsk är en travhögtid. Räkna med många fina lopp, stora namn och snabba tider i vårvädret. Helgen inleds med V65 i Gävle på skärtorsdagen. Gamle knatten 8 Super Light har sett fin ut i skymundan och är klassen bättre än motståndet i Påskstayern, V65-1.

DAGENS DRAG

I det avslutande snabbloppet, V65-6/DD-2, så kan 7 First on Line Sec vara ett drag från ett litet knepigt läge. Årsdebuten, för visserligen en knapp månad sedan på V64 på Solvalla, gav mersmak när han slog bland annat Verdi Sund. Han ska vara ännu bättre nu enligt stallet.

DAGENS AVSLAG

I fyraåringsloppet, V65-3, gör flera årgångstoppar årsdebut. 6 Annicka är kullens drottning, men hon matchas för årgångsloppen och kommer inte att köras för seger. Det finns ingen anledning att utmana topphingstarna 1 Lord Capar och 4 Reven d’Amour nu.

ANNONS

Proppen ur mot USA? Sist Tre Kronor mötte dem i hockey-VM vann vi med 6-0! Den som vet mest vinner mest.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Oddset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel