”Jag tror hårt på Syrianska”

Spelexperten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 6 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag fortsätter att spela på Boden. Jag tycker att laget är bäst i norrlandstvåan och lilla Anundsjö IF ska bara slås tillbaka till 1,30 på hemmaplan. Ghana kan redan i kväll fira sitt VM-avancemang. Slår Sudan.

DAGENS DRAG

En ganska trist spelsöndag. Jag tror en hel del på Syrianska Kerburan hemma mot Forward. Ettan ger 1,85 – helt okej. Ett stjärnfyllt Torino går som väntat fram som en ångvält i Serie B. 2,60 för tvåan mot Brescia är bra.

DAGENS AVSLAG

Det finns några storfavoriter som ger alldeles för dåligt betalt. Tänker på ett formlöst Assyriska (1,40) och på ett omotiverat Umeå (1,30). Två favoriter som inte alls är spelvärda.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det blir en underbar Derby­duell mellan 2 Yield Boko och 5 Maharajah, för även om det är många väldigt bra hästar räknar jag med att Timo Nurmos tar ännu en Derbyseger. Yield Boko såg ruggigt fin ut i kvalen och från spets blir han svårslagen i V65-6.

DAGENS DRAG

Med tanke på att 2 Caddie Dream inte kan ta ledningen då invändige Calamara Donna gör det riskerar Caddie Dream att hamna utvändigt ledaren och då kan det bli tufft. Hon verkar dock uppåt i jobben och efter misslyckandet i Stochampionatskvalet kan det bli revansch nu i V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

Även om det på Jägersro är vinklad vinge på startbilen tror jag att det kostar för mycket för 8 Vitesse Söndervang om hon skulle laddas och backas hon ner är det kört ändå. Hon vinner inte V65-3.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

5 Maharajah (V65-6) är en av landets bästa hästar. De dagar Maharajah presterar på topp så finns det få som kan utmana honom – i världen. Örjan Kihlström trycker gasen i botten direkt och avgör Derbyfinalen på ren styrka.

DAGENS DRAG

9 Jagmi (V65-5) agerade som en helt ny häst senast i första starten för Timo Nurmos. Trots ett tufft lopp flög hon fram över upploppet. Har ett perfekt spår och skulle de köra för hårt framme i täten så har Jagmi en vass spurt.

DAGENS AVSLAG

8 Lennart (V65-2) är en bra häst i grunden men startar nu från ett uselt spår. Det är stor risk för vingel från spår åtta bakom bilen och då motståndet är tufft känns Lennart inte het.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.