Spel

”Är för bra för att torska tre raka”

SPEL

Sportbladets spelexpert Steven-Lee om torsdagens drag

Foto: ap

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 20 maj 2010.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Inte ofta det händer, men ibland så dyker det upp vettiga spel i isländska ligan. Fram har snickrat ihop ett gediget lagbygge och jag ger laget bra vinstchans i kväll. Grindavik kommer slåss på nedre halvan och har två tunga avstängningar i Ondo/Helgason. Ettan spelas till goda 1,75.

DAGENS DRAG

Montreal har varit nog så bra rent spelmässigt. Är för bra för att torska tre raka mot Flyers. Canadiens liras inklusive förlängning.

Dagenham & Redbridge har råd att förlora med fem bollar. Vilar troligen tongivande P. Gain. Morecambe spelar för sin heder. Återfår vasse Jevons. 2,00 duger gott.

DAGENS AVSLAG

KR Reykjavik tillhör en av seriefavoriterna, men har inte övertygat inledningsvis. Kommer dessutom till spel utan avstängde L. Moldsked. Stjarnan fällde många lag på hemmaplan ifjol och har kapacitet att fortsätta med det.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Dags för kvartsfinaler i hockey-VM och dags för Sverige att skicka hem Danmark från VM. Sverige kommer inte vika ner sig mot danskarna och vinner dagens match.

Även Ryssland kommer att ta steget till semifinal när Kanada besegras.

DAGENS DRAG

10 Sunrise Star D.E. (V65-4). Har gjort tre starter för Lutfi Kolgjini. Sjuk i debuten och har sedan gjort två mycket bra lopp. Slog bra hästar senast men möter enklare hästar nu. Bra utgångsläge, får överta ledningen i ett tidigt skede trots tillägg och då är loppet slut.

DAGENS AVSLAG

Även här blir det hockey-VM. Matchen mellan Tyskland och Schweiz känns vidöppen. Schweiz har spelat bra och tyskarna har publiken i ryggen. Lämnar denna match ospelad.

✓ TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart)

DAGENS SÄKRA

Jag vet inte vad din bank har för räntesats, men jag tvivlar på att den ligger kring 20 procent. Skönt att vi då kan vända oss till Nordicbet som betalar 1,20 på ett avancemang för Tre Kronor. I fotboll och handboll har ni kanske gått om oss, men på isen är ni chanslösa. Hej då, Danmark.

DAGENS DRAG

Du vet att det är en tunn speldag när du får börja fiska bland de isländska matcherna för att hitta drag. Men 2,00 på Keflavik hemma mot Fylkir kan testas med en mindre slant. Bortalagets två inledande segrar ska inte överskattas. Schweiz slår väl Tyskland i kvarten? 2,15 måste synas.

DAGENS AVSLAG

Tycker dagens favoriter känns riktigt starka. Men om ni tvingar mig; unga Sollentuna bör kunna besegra Köping hemma. Men bortalaget är inte så jäkla dåligt som folk vill hävda. 1,45 väl lågt för min smak.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel