Han ska vinna med hjälp av Rydström

Josefsson tror på ledarens Kalmar i en trippel i sista omgången

Henrik Rydström, bet365 har dominerat de senaste veckorna av Bolagsfajten.

Nu är sista omgången här och Kalmarkaptenen tror på seger. Och han fortsätter på den tidigare inslagna vägen.

– Det är en formel jag inte frångår, säger Rydström.

Henrik Rydström har kopplat ett rejält grepp om segern i Bolagsfajten.

Nu är sista omgången här, då allt kan hända och ska avgöras.

Bet365:s Henrik Rydström är övertygad om en seger i prestigefyllda Bolagsfajten och han gillar onekligen att vara i täten:

– Det är skönt att leda. Både här och i allsvenskan. Med samma grundrecept – en trygg grund kryddat med lagom dos risktagande. Det är en formel jag inte frångår, säger Henrik Rydström.

”Svårt att välja”

De som jagar Rydström i första hand är Henrik Josefsson, Nordicbet och Johan Mjällby, Unibet.

Josefsson har vunnit de två senaste Bolagsfajterna och tror sig kunna komma ikapp. Och han tar hjälp av Rydström.

– Tro det eller ej men nu ska Rydström hjälpa mig att ta hem totalsegern. Jag kliver all-in på en mycket starkt trippel där Rydströms Kalmar är ett ben, säger Josefsson.

Johan Mjällby har inte haft det riktiga flytet på senare tid efter den starka inledningen då han låg i topp efter första veckan.

– Det är svårt i sista omgången att välja strategi, fullt ös eller blygsamhet med tanke vad som finns i backspegeln? Men jag siktar på att sluta på plus åtminstone, då är det bara att lyfta på hatten om jag blir utslagen. Men jag räknar inte med det, säger Unibet-experten.

”Dags att sätta in stöten”

Sist ligger Glenn Strömberg som har haft det motigt, men i den senaste omgången satte han ett av sina spel för första gången den här rundan av Bolagsfajten. Trots det ligger han nästan en tusenlapp efter Rydström i jakten på totalsegern.

– Det är dags att sätta in stöten. Jag siktar inte bara in mig på att klättra utan på att vinna hela baletten, säger en segerviss Strömberg.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.