”Svensklaget skräller mot Rosenborg i kväll”

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Brasilianska tabellettan Gremio har inte gjort oss besvikna under sommaren. Vinner mot jumbon Ipatinga till låga oddset 1,50. Keflavik och Sparta Prag är normalt sett två andra stenklara hemmaettor. Banka Gremio och spela ett två av tre-system på Keflavik, Prag och danska Odense.

DAGENS DRAG

Tränare J. Jönssons Stabaek ser ut att förlora mf. Annan till Blackburn. Farnerud, Pálmason och Sandberg är dock tre fina förstärkningar till laget som förfogar över en D. Nannskog i härlig form. Rosenborg föll med 0–4 mot Tromsö. Stabaek till 3,00 är värt att testa borta på Lerkendal.

DAGENS AVSLAG

Dynamo Tbilisi skapade några feta chanser i bortamötet mot tränare H. Ten Caates och backen Mikael Nilssons Panathinaikos. Gästerna har hela 3–0 att gå på och är alltför stora favoriter i den här matchen. Etta eller avstå.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag väljer att singelstrecka 7 Wellino Boko (V64-4) i kväll. Han gjorde ett kanonlopp som tvåa bakom Quarcio du Chene senast och med den insatsen på näthinnan har jag svårt se honom förlora. Trots läget tror jag att Erik laddar rejält från start och tar över ledningen efter ett halvvarv. Sedan är loppet över.

DAGENS DRAG

Jag har två roliga och oddsvänliga spelidéer i kväll. I V64-1 tror jag att 3 Bohica kan överraska. Hästen gjorde comeback senast efter tre månaders uppehåll och var duktig som tvåa. Kan vinna med klaff. 5 Hamras Kavat i V64-6. mötte tuffa ston senast men spurtade vasst som tvåa i mål. Se upp!

DAGENS AVSLAG

Jag har ingen feeling för betrodde 13 Staro Allentown i V64-5. Hästen har inte startat på tre månader och även om stallet andas en viss optimism tror jag inte han rundar till vinst. En favorit i fara och jag tänker inte spela en krona på honom.

✓ TIMO NURMOS

DAGENS SÄKRA

Wellino Boko (V64-4) är bara bäst. Jag tycker inte att det är så hårt motstånd för honom den här gången. Om han är som han ska borde han bara vinna i den här omgivningen. Det tror jag också att han gör.

DAGENS DRAG

Se upp för min Kahloa Gel (V64-2). Det är inte omöjligt att hon kan vara först i mål. Är på väg mot formen. Hästen spurtade bra senast med gott om krafter kvar i mål. Har blivit lite för bortglömd för spelarnas bästa.

DAGENS AVSLAG

Ocre Mancellerie (V65-5) fick bakspår i volten och det är inget bra för en favorit. Tror inte heller att han är så travsäker. Här möter han dessutom flera bra hästar, bland annat Staro Allentown.