Satte ”Foppa”-spelet – till 41 ggr pengarna

avMartin Tolén

SPEL

Vilken succé!

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl satte en tio- och en 41-oddsare i Sveriges 1–0-seger mot Schweiz i går.

– Många pratar om att det har varit spelbolagens turnering med alla stjärnfall, men jag riktar ju sällan in mig på 1x2-marknaden, så vi ligger riktigt bra till.

Fotbolls-VM börjar lida mot sitt slut.

På fredag inleds kvartsfinalerna och därefter återstår bara semifinal, bronsmatch och final innan världsmästerskapet i Ryssland är över.

Och det kan vara läge att ta rygg på Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl inför avslutningen.

Under gårdagen spelade han nämligen Emil Forsberg att bli ”matchens bästa spelare” och ”scorecast 1–0, Emil Forsberg målskytt”.

Två spel som hittade in till tio respektive 41 gånger pengarna.

– Forsberg är en så pass bra spelare, så gör inte alltför många dåliga matcher i följd. Det kändes som att det var läge för ”Foppa” nu när han också ställdes mot flera Bundesliga-spelare, däribland keepern Yann Sommer, säger Steven-Lee Holmdahl.

Bästa råden inför avslutningen

Hur har spelen under VM gått annars?

– Många pratar om att det har varit spelbolagens turnering, med alla stjärnfall, men jag riktar ju sällan in mig på 1x2-marknaden, så vi ligger riktigt bra till. Har ett par femoddsare och någon 17-oddsare sedan tidigare också.

Vad är dina bästa råd inför kvartsfinalerna och sluttampen av VM?

– Kanske just det att inte stirra sig blind på 1x2-marknaden... Unibet erbjuder över 500 spelformer per match, så ta lite tid att scrolla igenom där.

Och till sist, vilka vinner VM?

– Jag har ju Uruguay till 34 gånger pengarna sedan innan turneringen, så jag viker inte där. Även om skadan på Edinson Cavani är ett stort orosmoln. England har något bra på gång och nu lyckades man ju även övervinna sin straffskräck. Men är absolut inte oslagbart. Sverige är underdog igen och det verkar man trivas med. Inte alls golvat!

ARTIKELN HANDLAR OM