Arsenals kvittering – värd 7 miljoner kr

60-åriga Stockholms-damen fick 13 rätt på Stryktipset: ”Får tacka Flamini"

Miljonjubel Arsenals Mathieu Flamini (th) firar sitt 1–1-mål mot Manchester City – ett mål som gav den 60-åriga kvinnan från Stockholm sju miljoner kronor.
Miljonjubel Arsenals Mathieu Flamini (th) firar sitt 1–1-mål mot Manchester City – ett mål som gav den 60-åriga kvinnan från Stockholm sju miljoner kronor.

En 60-årig dam från Stockholm vann sju miljoner på Stryktipset i helgen.

Mathieu Flaminis 1-1-mål för Arsenals mot Manchester City blev helt avgörande för kvinnan.

– Jag får tacka för hans miljonmål, säger den lyckliga vinnaren som till vardags jobbar som vårdbiträde.

Det var jackpott på Stryktipset i helgen och många sökte efter tretton rätt – utan att lyckas.

Endast två två kuponger fick in alla rätt i lördags, båda inlämnade i Stockholm.

En av vinnarna, en dam i 60-årsåldern boende i Bromma, köpte ”Lördagsgodis”, hos Daglivs Tobak på S:t Eriksgatan, med ett färdigt 16-radersystem.

Vinsten: över sju miljoner kronor.

"Tror att jag svimmar"

– Det här är helt enkelt sanslöst. Jag har en son som följer all fotboll och sedan går jag ner för att lämna in tipset och får 13 rätt och vinner över sju miljoner. Jag tror att jag svimmar, säger vinnaren till Svenska Spel.

Hon fortsätter:

– Jag gillar fotboll, men har inget favoritlag eller jättekoll på lagen. Därför köper jag alltid en ”Lördagsgodis”, med ett färdigt 16-raderssystem. Men att vinna sju miljoner går inte att förstå, jag vet inte vad man ska säga.

”Svindlande summor”

Kvinnan hade ett kryss (behövde ett oavgjort resultat) i sista matchen som spelades i lördags, den mellan Arsenal och Manchester City. Det såg tungt ut då City ledde med 1-0 i paus, men när Arsenals Mathieu Flamini pangade in 1-1 i 53:e minuten steg hoppet igen.

Och det höll hela vägen – 90 minuter ut.

– Det här är förstås överväldigande och gör att man kan se på framtiden med helt andra ögon ekonomiskt. För ett vårdbiträde är det här svindlande summor som tryggar och betyder mycket. Jag får tacka han Flamini för hans miljonmål och kanske ta med mig fotbollstokige sonen på en match i London.

Kommer inte sluta spela

För Sportbladets Spel har den lyckosamma 60-åringen nu tagit ut de bästa spelen till helgens Stryktips-omgång.

Har du råd att inte rygga en spelare i form?

– Det känns fortfarande overkligt att ha vunnit sju miljoner. Men det gör inte att jag kommer sluta med Stryktipset. Jag tror att Manchester United vinner borta mot Newcastle. Det känns som veckans säkraste. Sedan vill jag varna för BP som kan skrälla lite med en vinst borta mot Falkenberg, säger hon.

Här nedan ser du raden som blev värd sju miljoner kronor i lördags

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.