”Aston Villa vinner – till ett bra odds”

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 31 oktober.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

West Bromwich har varit ganska uddlöst i de två senaste matcherna men med Bednár och Brunt tillbaka efter skada lär det se bättre ut framåt igen. Watford har haft marginalerna med sig i flera matcher den senaste tiden och mot ett segersuget WBA får man det jobbigt.

DAGENS DRAG

Scunthorpe har gjort ett par goda resultat på slutet men laget är begränsat i grunden och 2,80 på ett mycket formstarkt ­Swansea är bra betalt. Fina odds även på Aston Villa mot ett skadesargat Everton samt på Almtuna mot ett influensadrabbat och troligen slitet Sundsvall.

DAGENS AVSLAG

Liverpool var riktigt bra mot United men har annars inte övertygat på slutet. Nyckelspelaren Gerrard saknas igen och laget är alldeles för stor favorit mot ett formstarkt Fulham på svårspelade Craven Cottage.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Commander Crowe (V75-3) är den sunda spiken. Vi snackar om bästa hästen, kanonform, spetsläge och inte så tufft emot. Han leder hela vägen. 4 Prince L. i V75-4 är min andra spik. Han bör bli släppt till ledningen och sedan ska Hans Adielssons förvandlingsnummer ha toppchans.

DAGENS DRAG

Med all respekt för Trade East (V75-2), jag vill ändå dubbla mitt system med 2 Cloria Victis. Han är i dunderslag och trivs på lång distans. Dessutom är startspåret perfekt. I svåra V75-5 kan 4 Monday Morning vara lösningen. Han övertygade vid segern senast. 5 Tom Raider i sista. Runt om?

DAGENS AVSLAG

Avslaget den här omgången ligger möjligen i att det är starka favoriter överlag. Den som känns mest illa ute är 2 Quattro L.G. i V75-5. Han är i och för sig i full form men kort distans passar knappast.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Det råder stor revanschlust i Sampdoria efter 1–5-smällen mot Juventus i onsdags. ”Samp” har ett klasslag och jag spelar utan att blinka på ettan mot Bari. 1,65 har ett bra värde mot ett lag som har tagit alldeles för många poäng hittills och som kommer att tappa mark i tabellen.

DAGENS DRAG

Stoke ser verkligen inte ut att få någon reaktion under sin andra säsong i Premier League. Man vinner ju inte bara hemmamatcherna utan också de på bortaplan, senast slogs Tottenham. Wolverhampton får fortsatta problem i bortaspelet. Stoke spelas till 1,95.

DAGENS AVSLAG

Milan har problem den här säsongen. Senast blev det kryss mot Napoli och Parma, som är säsongens stora skräll, är en poäng före Milan i tabellen. 1,55 på Milan mot Parma är för lågt för mig.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.