Spel

”Troligen första gången jag tippar Brynäs...”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Troligen första gången jag tippar Brynäs som dagens ”säkra”... Men när det står en slutspelsplats i potten och laget gästas av ett tröttkört, uppgivet Södertälje så ska ettan vara spelvärd till runt 1,45 i odds. I övrigt så finns det få sunda ”säkra” matcher i kväll.

DAGENS DRAG

Tottenham prioriterar inte alls Uefacupen. Endast två av spelarna som startade derbyt mot Arsenal finns med i kvällens trupp i Ukraina! Allt fokus läggs istället på matchen mot Hull på måndag. Sjachtar Donetsk har en intressant trupp och spelas direkt till 2,15 (Unibet) i odds.

DAGENS AVSLAG

Flera matcher i den finska hockeyligan känns mycket svårlösta i kväll. Tänker bland annat på mötet mellan Ässät, som lyft sitt spel rejält den här säsongen, och Ilves. Jag finner inget spelvärde här.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag är inne på att 1 Imola November i V65-3 kan behålla ledningen från start och sedan känns det inte som att det finns någon som kommer att sätta fart på loppet. Skulle det bli så tror jag att det blir svårt för övriga att få tag på Kolgjinis häst som går bra på lång distans.

DAGENS DRAG

Flemming Jensen hade bra fart på sina hästar förra veckan och sitter den stallformen kvar blir 7 Mainstream segerfarlig i V65-5, DD-1. Han gillar distansen och med två favoriter som båda är galopplystna finns det utrymme för Mainstream att överraska och vinna.

DAGENS AVSLAG

6 M.T.Buffet är en häst som har ett bättre rykte än vad han kan leva upp till. Han blir oftast hårt spelad men leverar sällan och jag tror inte ett dugg på honom i avslutningen av V65:an V65-6, Dagens Dubbel 2.

✓ LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

9 Hepburn Broline (V65-2) besitter väldigt hög kapacitet men har inte alltid fått aktionen att fungera tillfredställande. Nu har hon sett riktigt fin ut på slutet och det här gänget har hon normalt sett bra chans att runda. Att formen sitter där visade hon näst senast med en mycket vass spurt.

DAGENS DRAG

6 M.T.Buffet (V65-6) är en vass spurtare som ännu inte har vunnit lopp hos ­Kari Lähdekorpi. Han hade haft en paus inför den senaste starten men avslutade klart bra bakom Skip Dimanche. Han sitter där när som helst och med det loppet i kroppen kan det vara dags den här gången.

DAGENS AVSLAG

2 Mystic Lady (V65-1) höll godkänt från spets i årsdebuten senast och kommer säkert att bli väldigt mycket streckad på läge och Björn Goop. Hon har dock inte imponerat speciellt på mig så här långt. Jag står över.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel