”Barcelona tar tredje raka”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 18 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en ny härlig speldag framför oss. Det finns flera starka favoriter. Tänker på Bayern München som ser ut att ha spelat sig samman. Mosar Nürnberg hemma till 1,20. Atletico Madrid gör ingen glad – Barcelona tar tredje raka till 1,35. Storvreta vinner direkt till 1,17.

DAGENS DRAG

Osasuna dras med skador och har nu viktige inner­mitten Nekounam och ytterbacken Monreal avstängda. Sevilla med firma Kanouté/Fabiano spelas till 2,25.

Peterborough har god chans att ta säsongens första trea mot Reading. Odds: 2,50.

IK Oskarshamn slår Troja till 2,05

DAGENS AVSLAG

Brage gör det bra i norr­ettan och jag ser gärna att laget tar steget tillbaka till elitfotbollen. Men jag lirar inte laget till 1,90 i dag.

Carlstad, med talangen Adis Maglic i spetsen, har toppform och kan överraska igen.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

10 Chimall T.T. (V75-6) är jag svag för. Fredrik Perssons femåriga segermaskin är något alldeles extra. Jag är helt övertygad om att den tempostarke valacken kommer hävda sig bra i gulddivisionen. Nu tävlar han i brons och då skrämmer inte motståndet. Jag tror på vinst från dödens.

DAGENS DRAG

1 Bart Sjöhammar (V75-3) är dunderdraget. Han råkade ut för en självmordspilot på Solvalla näst senast då han pressades i spets men höll farten strålande. Senast kördes han snällt men såg grym ut över mål. Innerspår bakom bilen med open stretch att tillgå passar fint. Wow, den här är klar!

DAGENS AVSLAG

8 Giddson (V75-3) är en svag favorit. Han har i och för sig övertygat och vunnit lätt – men nu handlar det om ett iskallt läge på kort distans och tufft motstånd. Jag tror att han förlorar och spikar emot.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Aston Villa har kommit i gång bra efter säsongens inledande förlust och har tre raka segrar i ryggen medan Portsmouth bara torskar och torskar och kommer att åka ur i år. 1,40 på hemmaseger för Villa är ett för­hållandevis mycket bra odds och det spelar jag direkt.

DAGENS DRAG

Två gånger på Napoli är mycket bra. Det här är en måstematch för Napoli som har inlett svagt med bara tre poäng på tre matcher. För Quaglia­rella väntar nu ett möte med sina gamla lagkamrater i Udinese. Udinese som förlitar sig mycket på di Natalae och har tagit sina poäng på hemmaplan i år.

DAGENS AVSLAG

En tvåa på Bordeaux till 1,65 borta mot Boulogne är för lågt. Bordeaux hade en tuff match mot Juventus i veckan där man till slut fick oavgjort samtidigt som Boulogne har inlett ligan okej med endast en förlust på fem matcher.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.