Spel

”HIF har toppchans i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet i kväll ser faktiskt riktigt trist ut. Svenska Spel fyller ut listan med golf och isländsk fotboll... Henke Larsson och några till vilas från Helsingborgs cupmatch mot Gunnilse. Men det ska inte spela nån roll – HIF:s b-lag skulle normalt ha toppchans. Tvåan spelas till 1,40.

DAGENS DRAG

Köpenhamn förlorade i går. Det betyder att Bröndby kan ta hand om seriesegern om laget slår ett omotiverat Randers hemma. Det tror jag laget fixar lätt med tanke på att gästerna har fyra tunga avbräck på startspelare. Jag spelar att Bröndby ska vinna med två mål eller fler till 2,20.

DAGENS AVSLAG

Isländsk fotboll. Svenska Spel gör verkligen allt för att vi ska kunna spela lagom?... Låt dom spela i fred på ön – och plocka istället fram odds på svenska division 3! Det ger oss lirare så mycket mer.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det skulle vara både en överraskning och en besvikelse om inte 9 Västerbo Paradise vinner V75-3. Han var obesegrad fram till den 17:e starten då han i årsdebuten var alldeles för laddad och galopperade bort sig. Felfri är han obesegrad. 6 Fisher King vinner V75-4, han verkar stabil numera.

DAGENS DRAG

Det blir ett intressant lopp, Drottningens Pokal V75-1 där framför allt de tre innersta spåren kommer att göra upp om förstapriset på dryga miljonen. 2 Annicka vann Oaks förra året och med sin startsnabbhet får hon antingen ledningen eller rygg på ledaren, Oavsett har hon väldigt bra chans.

DAGENS AVSLAG

6 Cash Winning Vita kommer att hamna på sniskan från start i V75-6 med tanke på att det invändigt finns flera startsnabba invändigt och då det finns dubbla open stretch att använda sig av på Åby får Cash Winning Vita svårt.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Bröndby mot Randers i danska ligan känns stenklar tycker jag. Bröndby är två poäng bakom Köpenhamn och måste vinna medan Randers inte har mycket att spela för. En skön motivationsvinnare till 1,35 på Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Helsingfors tar emot Honka på hemmaplan i finska ligan till 2,05 på Svenska Spel. Det känns okej tycker jag. Helsingfors har inlett serien bra och leder efter fem omgångar. Honka har kryssat fyra av fem matcher hittills men här åker de på däng.

DAGENS AVSLAG

MyPa är för stor favorit hemma mot Lahti. Lahti är obesegrat hittills och jag tror att de är det efter den här matchen också. Avstå MyPa.

ANNONS

Hammarby möter Häcken i Allsvenskan på söndag! Missa inte veckans dramatik på Stryktipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel