Spel

– Prövar ettan på Crosby & Co i natt

SPEL

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Listan ser flera klara hemmafavoriter till ytterst skrala odds. Vi prövar istället ettan på Crosby, Malkin och de andra i Pittsburgh som möter Columbus i NHL-ishockeyn. 1,90 på hemmaseger är spelvärt i den matchen.

DAGENS DRAG

Utbudet ser få fynd på förhand den här aftonen. Trots en ”back-to-back-resa” tror jag att formstarka Dallas vinner mot NY Rangers hemma. Banka Dallas och spela dubblarna med Minnesota, New Jersey och Buffalo.

DAGENS AVSLAG

Surahammar blir favorit i hockeyderbyt mot Arboga. Favoritskapet grundar sig i att Sura vann senaste derbyt borta. Lagen har dock vunnit två matcher var mot varandra under säsongen. Arboga en med stora siffror borta. Pass.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 Staro Cold Carat hade allt upplagt för seger på V75 senast när kusken körde upp i vagnen framför och då blev det galopp. I lopp 8, V5-5 på Bergsåker gör inte Bergh samma misstag.

DAGENS DRAG

7 Jumbo Mumbo var inte på topp senast men jag tror att det var en tillfällighet och dessutom tror jag inte att den långa distansen var till hans fördel. I V65-5, DD-1 har han spår lite väl långt ut bakom vingen, men han är snabb och tål att ladds med.

DAGENS AVSLAG

3 Tosca du Ling har återigen Kihlström i sulkyn precis som näst senast när de vann på V75. Det behövs liknande styrning av Örjan i dag för annars blir Ninotchka för tuff med tanke på att hennes läge är bättre än senast de möttes.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Daniel Andersson var tillbaka i Villa senast och visade direkt varför laget gått kräftgång medan han harvat på träningscykeln. I kväll behöver dessvärre Villa mer än en Daniel Andersson för att rubba ett slutspelssuget Broberg. Tre mål på Jonas Nygren och 1,40 får anses helt okej!

DAGENS DRAG

Arminia Bielefeld besegrade Werder Bremen borta efter vinteruppehållet. Men man får inte låta sig luras över den ”skrällen”. Bremen saknade sina bästa spelare vilket förstås gjorde sitt. Hertha Berlin är bättre och har värvat intressant. Är värd en liten slant till höga 2,75.

DAGENS AVSLAG

Titta ut genom fönstret. Snöar det? Inte? Då är du förmodligen på Maldiverna. Grattis! Tänk på vädret i dag om ni funderar på handikapp i bandyn, kan bli svårspelat i till exempel i Stockholm.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel