Spel

Bästa ”banken” – troligen Juventus

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns få ”klara” favoriter i dag. Bästa ”banken” är troligen Juventus hemma mot Reggina. ”Juve” är som vanligt skadedrabbat – men har ändå radat upp segrar om man bortser från mötet med Inter. Jag tror även mycket på Emil Jönsson (1,67), men det är tidigt spelstopp i dagens sprint.

DAGENS DRAG

Jag tycker att dagens bästa spel är Catania hemma mot Lecce till 1,90 (Unibet). Catania är mycket starkt hemma på Massimo och har inga nya avbräck. Lecce är en mycket passande uppgift. Bra spel. Mönchengladbach (1,95) och Bordeaux (2,25) kan också spelas.

DAGENS AVSLAG

Lyon var riktigt bra mot Fiorentina och visade upp ett stort spel. Jag vill ändå inte lira Kim Källströms lag till låga 1,17. Varför? Lyon kan få en reaktion efter CL-spelet. Dessutom saknas både Juninho och Benzema.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Zimba Boko (V75-5) är den tvååring som imponerad mest hittills. Markku Nieminens sto var dunder när hon vann försöket på Solvalla senast. Här handlar det bara om att Jorma Kontio ser till att få iväg finskan felfritt, då sänker hon allt i spurten. Eller från dödens, valet är fritt, så klar är hon.

DAGENS DRAG

1 Black Gold (V75-6) är det läge för. Han visar allt bättre form och från innerspår bakom bilen är det inte omöjligt att Erik Adielsson frontar. Sen kan det bära ända hem. 2 Maximal Value (V75-7) är en badkarsvinnare. Han är mycket startsnabb med volt och i hysteriskt bra form. Spets och slut!?

DAGENS AVSLAG

4 Muscle Leaf (V75-2) är favorit efter strykningen av Robin K.. Han har visserligen hög kapacitet men den senaste tiden har han inte fått till det. Tycker att han får visa bättring och säger schas!

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Vinterlunken på V75 från förra helgen på Bergsåker fortsätter på Jägersro. Låg klass i klasserna, men inte lika stora favoriter nu. 5 Don Ariel från formstallet Olle Goop med formkusken Björn Goop i V75-6 (bronsdivisions­försök) är den bästa.

DAGENS DRAG

Ston och lärlingar i V75-4. Lärlingskusken Michael Lönborg har hög segerprocent, tränaren Hans Adielsson har hög segerprocent. 1 Busan Eme är startsnabb, har bra läge och har hemmaplan. De mer betroddas form är tveksam.

DAGENS AVSLAG

Lite tveksamt hur 3 Excallibur fungerar i voltstart, han fungerar ju inte alltid som han ska. Jag har svårt att se att han slår hästar som 8 Steel Pepper och 9 Livi Barcelona i silverdivisionsförsöket, V75-7, nu.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vilken EM-succé! Klicka hem Sportbladets unika Isak-tröja! Begränsat antal - först till kvarn

Sportbladet Shop

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel