Spel

Så skulle nye S-ledaren se ut utan mustaschen

Av: 

Minimedia

Daniel Söderbäck

SPEL

Spelbolag: ”Den ryker innan midsommar”

Snart ryker mustaschen Ett spelbolag har satt odds på när Håkan Juholts omdebatterade mustasch rakas av. Så här skulle han förmodligen se ut utan den. OBS: Bilden efter är ett montage.
Snart ryker mustaschen Ett spelbolag har satt odds på när Håkan Juholts omdebatterade mustasch rakas av. Så här skulle han förmodligen se ut utan den. OBS: Bilden efter är ett montage.

Snart är det klippt Håkan Juholt!

Ja, det tror i alla fall ett spelbolag som erbjuder spel på att den förväntade nye S-ledaren rakar av sig mustaschen innan midsommar.

– Den tyska 80-talslooken håller inte när man ska leda ett av Sveriges största parti, säger Thomas Bertilsson på spelbolaget.

Sedan Håkan Juholt tillkännagavs som valberedningens partiledarkandidat har hans namn självklart debatterats.

Men det har inte bara handlat om vilken politik Håkan Juholt vill bedriva, det har lika mycket handlat om hans utseende, och framförallt hans beryktade mustasch.

Nu har till och med ett spelbolag erbjudit spel på mustaschen. Och oddsen säger att den ryker innan midsommar.

”Hängt med för länge”

– Den tyska 80-talslooken håller inte när man ska leda ett av Sveriges största parti. Socialdemokraterna vill få till en förändring och vad skulle kunna vara tydligare i denna förändringsprocess än att Juholt rakar av sig sin mustasch som har hängt med alldeles för länge, säger Thomas Bertilsson, pr-ansvarig på spelbolaget Betsson.

På bilden ovan kan du se hur Juholt fömodligen skulle se ut om spelbolagets odds blir verklighet. OBS: Bilden är ett montage.

DISKUTERA: Ska Juholt behålla sin mustasch eller inte? Vad tycker du? Tyck till och diskutera här!

ANNONS

Spika favoriterna och se upp för skrällar – tippa helgens toppfotboll på Europatipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel