Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Basel har jag hyllat en längre tid. Det finns flera klasspelare i laget, som skyttekungen Alexander Frei, Behrang Safari och Marco Streller. I dag väntar ett CSKA Sofia som det är krisstämpel över. Fem spelare har stängts av efter en fylleskandal. Ettan spelas till 1,30.

DAGENS DRAG

Kroatiska Dinamo Zagreb har blivit av med tre poäng efter läktarbråk i Europa League. Dessutom får laget spela utan publik när Ajax kommer på besök. Ett mycket formstarkt Ajax har därmed förbättrade chanser. Tvåan liras till 2,00. Även Villarreal (1,85) och Bilbao (2,60!) spelas.

DAGENS AVSLAG

Europa League betyder inte allt för klubbarna – långt ifrån. Därför tycker jag att man ska akta sig för riktigt stora favoriter. Som Werder Bremen – jag ­finner inget värde i låga 1,20 ­hemma mot Austria Wien.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Trots sin startsnabbhet tror jag inte att 5 Witness to History kan/ska blanda sig i spetsstriden i V65-5, DD-1. Kanske är det bättre att han låter First on Line Sec och Klöver Kung jaga ihjäl varandra och precis som senast visa att han har en väldigt bra speed att tillgå till slut.

DAGENS DRAG

Borde inte 11 Galax Trot vinna V65-1 om han är fräsch? I mina ögon är han klart bättre än konkurrenterna men frågan är bara, varför så många galopper på slutet? Styrkan har han att vinna från utvändig position och i dag är faktiskt motståndet svalare än vad han är van vid.

DAGENS AVSLAG

Precis som i förra starten har 1 Jungle George (V65-1) innerspår bakom bilen och då blev det fel ­vilket jag tror att det blir även i dag. Han spurtade väldigt bra men hann inte fram och jag tror inte att han gör det nu heller.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Roger Walmanns 5 Energy Ås i V65-4 var senast ute på korta häcken, inte hästens bästa distans då han är lite mer åt det starkare hållet. I kväll är det ett halvvarv längre. Den här pållen är härdad i den hårda V75-cirkusen, kvällens motstånd ser klart beskedligare ut. Håll igång, Örjan!

DAGENS DRAG

Villarreal går från klarhet till klarhet och trots att man saknar Senna och Cazorla i kväll tror jag att man kör över ett slitet Lazio. Italienarna får garanterat klara sig utan Matuzalem, Dabo, Meghni och Del Nero. Dessutom har anfallsduon Zarate/Rochi inte alls klickat hittils. Game, set & match – Spain! 1,85!

DAGENS AVSLAG

Tre blytunga avstängningar i AEK (bland andra Majstorovic) gör att 1,60 hemma mot fullt kapabla Bate Borisov tappar sitt värde fullständigt. 2–1 till vitryssarna för två veckor sedan, dessutom.

ANNONS

Härlig Jackpot på Stryktipset – 11 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel