”Villa kommer få fler chanser än Zlatan”

Spelbolag tror svensken petas till förmån för världsmästaren i Barcas anfall

Zlatan Ibrahimovic verkar bli kvar i Barcelona. Men hur kommer han ta att bli petat stora delar av säsongen?

Det kommer nämligen hända – enligt oddsen.

– Zlatan kommer inte att få lika mycket speltid som i fjol, säger Andreas Slätt på Unibet.

Barcelonas nye stjärna David Villa.
Barcelonas nye stjärna David Villa.

Inför förra säsongen var det Zlatan Ibrahimovic som stod i fokus hos fansen hos Barcelona. Då var han klubbens dyraste och tyngsta värvning. Inför den här säsongen har det mestadels handlat om den svenske stjärnan blir kvar i Katalonien eller inte.

Verkar stanna

Nu verkar det till slut bli så att Zlatan blir kvar i storklubben – men då återstår ett annat problem. Hur mycket speltid kommer han att få av tränaren Pep Guardiola efter stjärnvärvningen av Valencias tidigare målkung David Villa?

Spelbolaget Unibet är inte särskilt optimistiska vad det gäller svenskens speltid.

Nybliven världsmästare

– Zlatan kommer inte att få lika mycket speltid som i fjol tror vi. Konkurrensen är mördande. Villa, Messi, Pedro, Bojan och Zlatan ska alla försöka ta en plats i Barcelonas tremannaanfall. Det är inga dåliga namn. Får Zlatan en bra start i ligan kanske han kan tvinga ut Villa till vänster, säger Andreas Slätt, pr-ansvarig på Unibet.

Han fortsätter:

– Villa är Barcelonas största värvning i år, han är spanjor och nybliven världsmästare. Klubben kommer att spela med honom så mycket som möjligt och även om de kommer att spela tillsammans tror vi att han kommer att få fler chanser än Zlatan.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.