Spel

”Luleå imponerar – vinner mot LHC”

SPEL

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 28 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelformen är fortsatt fin – alla helgens fem spel gick in. Dagens bästa spel kan vara Brann hemma mot ett Odd Grenland som är slitet och skakat efter Kenneth Dokkens överfall. Dokken är precis som skyttekungen Peter Kovacs avstängd. Brann ger fina 1,90.

DAGENS DRAG

Hockeysäsongen har börjat klockrent för min del. Nu tycker jag att det finns ytterligare ett spelvärt drag. Luleå, som imponerade stort i hemmapremiären, med bröderna Abbotts är i grym form redan nu. LHC glänser inte och kan sakna fler tunga nyckelspelare. Liras till 2,25.

DAGENS AVSLAG

Synd att ge avslag en sådan här dag. Även Elfsborg kan testas. Men nu var det avslag. En svag favorit tycker jag att Gais är hemma mot Örebro. Jag har svårt att se någon göra mål på John Alvbåge just nu.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

10 Västerbo Paradise (V65-4) är kvällens givna spik. Han förlorar ytterst sällan och över lång distans hinner han avgöra i god tid. 8 Witness to History (V4-2) singelstreckar jag på lunchen. Formen är mycket bättre än raden och nu slipper han Skully Gully som han mött två gånger på slutet.

DAGENS DRAG

5 Any Joy (V65-1) har visat kraftigt formförbättring och kan överraska trots stenhårt emot. 7 Triumf Amok (V65-5) är klart bättre än raden och passas tidigt från ett fint läge. 10 Skogans Joker i V65-6 har nio liv. Nu är formen helt på topp igen och trots bakspåret kan han blanda sig i segerstriden.

DAGENS AVSLAG

4 Giant Superman (V65-6) är en hedershäst av guds nåde. Men han har sina bästa lopp bakom sig och har ännu inte vunnit i år. Formen är helt okej men jag tror inte att han spräcker segernollan i kväll.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Jag har lovat mig själv miljontals gånger att skippa innebandyn om det finns annat att välja på, men kan inte låta bli i dag. Derby i Uppsala där Sirius tar emot Storvreta. Eller David vs Goliat, om ni så vill. Bortalaget med Kohonen, Stenberg, Öhman och Holtz i spetsen bara vinner till godkända 1,30.

DAGENS DRAG

Caen känns som den franska andradivisionens klart bästa lag och borde ha bra chans, trots bortaplan, mot Strasbourg. 2,40 är ett lockande odds. Esbjerg bara vinner och vinner. Sex raka före dagens match mot Århus. Med det flytet är det svårt att gå emot. 2,25 på sjunde raka är taget.

DAGENS AVSLAG

Färjestad imponerar inte alls på mig men det tar förstås tid att spela in så många nya spelare. Timrå gjorde det bra borta mot Frölunda och kanske kan störa även FBK.

Tobias driver sajten rekatochklart.se

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel