Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Almtuna vann knappt men rättvist efter straffar borta mot Västerås och formen är fortsatt bra. Hemma i Gränbyhallen är laget mycket starkt och ett bortasvagt Troja utan skadade lagkaptenen Håkansson lär få det kämpigt i Uppsala. 1,36 hos Betsson duger för spel.

DAGENS DRAG

Vänersborg åkte på en stjärnsmäll hemma mot Sandviken men laget har hög kapacitet när man är på rätt humör och insatsen senast lär medföra en rejäl tändning nu. Vetlanda är förvånansvärt klar favorit här och goda 2,90 på Vänersborg i ett på förhand vidöppet möte är taget.

DAGENS AVSLAG

Stuttgart är tvingat att vinna vilket lär ge Urziceni en tacksam matchbild och då tyskarna därtill har skadeproblem så känns ettan sårbar. Även Inter får rött sken då 0–0 eller 1–1 ­sannolikt räcker för avancemang.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

Årets svåraste V64-omgång väntar. Jag väljer att singla 6 Starobrno i V64-4. Hon är startsnabb och lite trög. Senast visade hon full form och att Björn Goop kör för första gången är intressant. Min tanke är att han gasar till spets och sen håller igång henne till enkel seger i ett ganska klent gäng.

DAGENS DRAG

Glöm inte 5 Turbina och 12 Isalus i V64-1. Båda är i fin form. Turbina är extremt startsnabb medan Isalus är stark i spurten. 7 Ridgehead Emil (V64-5) är en härlig typ med bra driv. Skulle han nå spets är loppet över. 4 Brian Key (V64-6) är jag svag för. Han vinner “aldrig” men nu har jag rätt känsla.

DAGENS AVSLAG

Mycket streck på tuffingen 1 T.M.Continental (V64-5) men jag tror inte att han tar tredje raka segern. Motståndet är tufft och läget kan innebära positions­problem med flera startsnabba på utsidan.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

5 Västerbo Realkiss (V64-5) ser ut att vara riktigt bra och de två inledande prestationerna har varit mycket vassa. Kan öppna bra och skulle Frick placera sin häst i ledningen är loppet troligtvis över. Kan även vinna från andra positioner då jag tror att det handlar om en undantagshäst.

DAGENS DRAG

3 Eaglehawk (V64-2) tror jag stenhårt på i kväll. Gjorde debut för Jörgen Westholm senast och spurtade vasst. Krossar motståndarna den tunga vägen. 9 Ekebys Elvis (V64-3) värmde strålande senast och såg fin ut i loppet. Är under utveckling och kan vinna med rätt resa.

DAGENS AVSLAG

10 Bang In Line (V64-2) är överraskande mycket streckad. Har tagit sina segrar i billiga omgivningar och möter tuffare motstånd nu. Blir mycket streckad på grund av alla segrar men ska inte överskattas. Ingenting för mig.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel