Miljonvinnaren är hittad: Helt sjukt

avDaniel Söderbäck, Minimedia

SPEL

Familjefar tog hem Drömvinsten på 105 miljoner kronor

Halv två i dag fick mannen i Borås sitt livs chock.

Han fick samtalet från Svenska Spel: Det är du som vunnit 105 miljoner kronor.

– Jag blir alldeles svettig. Nu måste jag ta en dusch, vi får höras mer i morgon, säger vinnaren.

Sedan i lördags har Svenska Spel jagat vinnaren på Lotto och Joker.

I dag, klockan halv två fick de napp.

Det visade sig att det är en familj från Borås som tog hem 105 miljoner kronor.

”Fattar vad det står, men ändå inte”

När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på pappan i familjen var han i chock, han hade precis, sekunder innan samtalet, rättat sina rader.

– Det är helt sjukt. Jag fattar vad det står, men jag kan ändå inte få in det. Vi har varit borta och jag har haft mobilen avstängd. Du ringer precis när jag sitter och ser numren på nätet. Jag ser vad det står, och jag hör vad du säger, men det går ändå inte att förstå att vi vunnit över 105 miljoner kronor, säger pappan i familjen.

Det var även pappan som lämnade in spelet för 40 kronor – men det kunde lika gärna ha blivit noll kronor i vinst på kupongen.

Tänkte byta rad

Han tänkte nämligen byta sin rad, men bestämde sig för att vänta till nu på onsdag. Valet gav honom och familjen Drömvinsten.

– Nu måste jag samla familjen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag blir alldeles svettig, jag måste ta en dusch nu så får vi höras mer i morgon, säger vinnaren till Pierre Jonsson.

Så mycket mer gick inte att få ur vinnaren enligt Pierre Jonsson.

– Han var i chock. Bara det att han var nära att byta ut sina rader är ju galet. Snacka om stolpe in. Vi fick inte så mycket mer info just nu, utan vi får ta det i morgon, säger han till Sportbladet Spel.