Galna taktiken som gav 3,2 miljoner kr

SPEL

Två kvinnor i 60-årsåldern tog hem storvinsten på Måltipset – så gick det till

Foto: Bidrog till miljonerna Tottenhams Peter Crouch gav dubbel glädje till de båda kvinnorna i Boden. Han gjorde två mål mot Stoke då Tottenham vann med 3–2, samtidigt vann kvinnorna 3,2 miljoner på Måltipset.

Två kvinnor vann 3,2 miljoner på Måltipset.

Allt tack vare en galen och envis taktik.

– Vi har alltid med fem matcher från Stryktipskupongen och Tottenham, som är favoritlaget. Sedan ska matcherna 14, 18 och 28 med varje vecka. Det har vi bestämt oavsett vilka som spelar, säger en av vinnarna.

Under många år har de båda kvinnorna i 60-årsåldern spelat på Måltipset ihop.

Men just i lördags hade de inte hunnit rätta sin rad när de fick miljonsamtalet från Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

”Har alltid fem matcher...”

Spelet, ett så kallat M9-system, lämnades in i Boden för 22,50 kronor. Spelet gav kvinnorna åtta rätt och totalt 3 203 912 kronor i vinst.

– Vi har alltid med fem matcher från Stryktipskupongen och Tottenham, som är favoritlaget. Sedan ska matcherna 14, 18 och 28 med varje vecka. Det har vi bestämt oavsett vilka som spelar. Systemet med nio matcher är också något vi aldrig byter ut, avslöjar den ena av vinnarna till Svenska Spel.

”Blir filé på bordet ett tag”

Efter miljonvinsten blir det nu självklart en resa till London för att se favoritlaget Tottenham. Kvinnornas båda män får också hänga med på resan.

– Nu blir det filé på bordet ett tag framöver och sedan åker vi över till London med våra gubbar och ser på Tottenham. Det var ju i alla fall min gubbe som lämnade in systemet den här helgen, avslutar vinnaren med ett skratt.