Han kan hamna i – Real Madrid

SPEL

Spelbolag: ”Fortsätter måltorkan lär det hända grejer runt Torres”

Foto: Stannar han i Chelsea? Oddsen pekar på att Fernando Torres stannar kvar i Chelsea även när nästa säsong startar, men fortsätter måltorkan kan han säljas. Då ligger Madrid-klubbarna Atlético och Real bäst till.

Hånad, svindyr och mållös. Då kan Fernando Torres vara på väg bort från Chelsea enligt engelska tidningar.

Enligt ett spelbolag kan han hamna i – Real Madrid, men...

– Vi tror inte att Chelsea ger upp hoppet ännu, säger Andreas Slätt på Unibet.

Fernando Torres var vinterns stora värvning i fotbolls-Europa.

Chelseaägaren Roman Abramovitj slängde fram närmare en halv miljard kronor för att få loss den spanske superstjärnan från Liverpool.

Om han har betalat tillbaka på planen? Knappast.

”Ger inte upp hoppet”

Hittills har han inte gjort ett enda mål för sin nya klubb – och för bara någon vecka sedan skrev den engelska tidningen Daily Mail att ägare Roman Abramovitj kan tänka sig att sälja sin miljonflopp.

Men att det blir verklighet redan efter den här säsongen – det är inte särskilt troligt enligt spelbolaget Unibet och dess odds.

– Vi tror inte att Chelsea ger upp hoppet ännu. De har ändå investerat en halv miljard i honom, säger Andreas Slätt på spelbolaget. Men han tillägger:

– Fortsätter måltorkan året ut och in på nästa säsong lär det dock hända grejer runt Torres.

”Behöver honom inte”

Skulle han lämna London så hamnar han i Madrid enligt oddsen.

– Barcelona behöver honom inte och han kan inte tänka sig att spela för något lag i Manchester. Då kvarstår bara Atlético och Real som tänkbara klubbar. Då borde klubben i hans hjärta, Atlético, ligga bra till hands snarare än rivalen Real. Däremot vore det konstigt om han gick tillbaka till moderklubben redan vid 27 års ålder, säger Andreas Slätt.

En flytt tillbaka till Anfield och Liverpool verkar dock helt uteslutet, om man ska tro oddsen.

– Det skulle onekligen skapa rubriker. Kanske är Liverpool sugna på att köpa tillbaka honom för halva priset? Men det är högst osannolikt. Han har bränt sina skepp på Anfield, säger Slätt.