”Nu är det dags för Toronto till 2,05”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en fullmatad spelkväll framför oss. Mest troliga vinnaren är Bayern München. Laget öser på framåt på hemmaplan och ett skadedrabbat Steaua Bukarest ska inte innebära några problem. Ettan kan spelas till 1,30. Även Leicester (1,35) har fin chans.

DAGENS DRAG

Fiorentina är starkt hemma och spjutspetsarna Mutu och Gilardino är i toppslag. Lyon dras med många skador och bör få det tufft i Florens. Ettan spelas till 2,35. Juventus matchar nästan ett b-lag i ett kyligt Ryssland. Zenit liras till 1,90. Nu är det dags för Toronto! (2,05.)

DAGENS AVSLAG

Vet inte varför Svenska Spel envisas med att plocka med hockeymatcher från alpländerna. Borde vara bättre att bjuda på ännu fler matcher från hockeyettan. I kväll lirar jag inte Lugano till 1,30. Pass.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I förra starten var läget ännu sämre än i dag men det var ingen tvekan om vem som var den bästa hästen. 7 Dig for Dollars kommer kanske att få svar av invändige 5 Makhtoub Jet men han trivs bäst på kort distans och med den formen som Dig for Dollars visade senast är han dagens klaraste.

DAGENS DRAG

Startsnabb men kanske ingen riktig vinnare är 6 Storbjörnen i V65-1. Den korta distansen passar honom bra och när det dessutom bjuds på Open Stretch som det är på Sundbyholm kan Kontio välja taktik. Spets och släppa med lucka invändigt ger seger och rens på V65.

DAGENS AVSLAG

Sin startsnabbhet har 13 Einar Celeber nytta av när han har springspår på tillägg men risken är att han blir hängande i spåren. Han blir säkert väldigt mycket streckad på bra form men för mig är han ett avslag i V65-2.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Sundbyholm, där räkmackorna är både goda och billiga, står som värd för kvällens V65-omgång. Det ser sanslöst svårt ut på förhand och den som hittar sex rätt bör få bra betalt. Min lösning i omgången blir att spika 4 Eastern Wind i V65-4. Seger­receptet stavas spets runt om.

DAGENS DRAG

5 Morik gynnas av strykningen i V65-6 och är klar förstahäst, men plocka även med bortglömda 6 Ladyhus Emil samt 14 Tarpoon Bris, som är en sådan som gör att man kan bli ensam om sex rätt. 8 Lindus Key (V65-1) kan nå ledningen trots spåret, formen är uppåt efter svacka.

DAGENS AVSLAG

Plocka inte bort 7 Dig for Dollars i V65-5, men gardera honom. Han är alltid sårbar när han får svar om ledningen, och svar lär det vankas nu – för 5 Makhtoub Jet tar väl emot?