Spel

Bästa tvåan: Bordeaux

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Den försiktige lägger söndagspengen på Edsbyn i elitbandyn mot Örebro borta, på Barcelona mot Gijon i La Liga samt på Guif mot Tumba i handboll. Det mesta är relativt och trippeln kan ses som en hygglig dagsränta.

DAGENS DRAG

Söndagslistan ser många feta lockande överodds. Tvåorna på Feyenoord–Groningen, Roma–Genoa och Torino–Chievo är ­sådana exempel. Bästa tvåan i kategorin är nog ändå Bordeaux mot Marseille i Ligue 1. Den prövar jag några tior på i afton.

DAGENS AVSLAG

Ajax hackar i holländska ­ligan. Senast hamnade laget i brygga hemma mot Heracles men lyckades rädda den ena pinnen. 1,55 på bortaseger för Ajax mot Vitesse är nog inget att testa.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Svenska Spel erbjuder 1,70 på Sverige i hockeylandskampen mot de finska lejonen. Finland hade 4–0 mot ryssarna men lyckades tappa. Tre Kronor ser väldig stabila ut och det skulle förvåna om de förlorar.

DAGENS DRAG

Jag är ingen stor anhängare av monté än, men jag har faktiskt en vinnare i lopp 2 på Solvalla. 5 Cash Queen har Anna Rönning i sadeln och redan där är mycket vunnet. Daniel Redén som tidigare var hos Melander managerar nu Cash Queen och där låter det bra.

DAGENS AVSLAG

Varken Tjeckien eller Ryssland har chans att vinna LG Hockey Games och det kommer märkas på isen. Spelmässigt är det hazardaktigt att spela på den här matchen så jag råder att stå över.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Världens största medeldistanslopp med drygt två miljoner kronor i förstapris två veckor efter Prix d’Amerique brukar passa svenskarna bättre. Men som 5 Meaulnes du Corta såg ut då så vinner han Prix de France.

DAGENS DRAG

Lägg en mindre slant hos ATG eller Unibet också på svenske amatörhästen 6 Opal Viking till lite högre odds. Jag har svårt att tycka att hästen ser så rolig ut, men här tar han ledningen och får han inte för hårt tryck av Meaulnes du Corta utvändigt kan det hålla.

DAGENS AVSLAG

Det var länge sedan 2008 och 2007 års Pd’A-vinnare 1 Offshore Dream såg ut som en stjärna. Kan de skandinaviska förhållandena i vår och sommar få honom att tända till? Det här vinner han aldrig.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel