Spel

”Har bra chans mot Everton”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktigt fin speldag framför oss. Dagens bästa spel tycker jag att Cardiff är hemma mot Nottingham Forest. Cardiff har formen helt i zenit och möter ett slitet och skadedrabbat lag. Ettan ger 1,70. Manchester United har toppchans till 1,40 mot Everton.

DAGENS DRAG

Jumbon Charlton saknar båda sina ordinarie mittbackar till dagens bortamatch. Burnley är klart bättre och måste ha fin chans till 1,70. Jag tycker även att det är dags för Derby. Laget har haft mycket otur på slutet. Coventry är en passande uppgift till 2,30 (Unibet).

DAGENS AVSLAG

Det händer mycket i Premier League just nu. Till exempel har Fulhams och Boltons bästa mittfältare lämnat lagen. Just Fulham tycker jag är en svag 60-procentare (Stryktipset). Ettan till 1,90 spelas heller inte.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Orso (V75-1) har toppchans, inget snack om det. Han ser bara bättre ut i sin nya regi. I lördags fick han press hela vägen men stack ändå undan till lätt seger. Spikas på allt. 2 Excallibur (V75-6) är lika given. Han är kusligt startsnabb och leder från start till mål i ett ganska billigt gäng.

DAGENS DRAG

5 In April (V75-2) kan vinna fastän det är fel månad för henne. Formen är kanon och hon öppnar alltid fort. Kortspeedar till skrällvinst? 9 Give to Get (V75-4) var heroisk som tvåa på Solvalla i ett V64-lopp senast. Fick öppna knallhårt men kunde ändå bjuda sina fans på en rapp spurt. Stormvarning!

DAGENS AVSLAG

Idel starka favoriter på V75 den här lördagen och det är kanske just det faktumet som är avslaget? Risken finns att utdelningen blir låg, eller i alla fall inte hög när tre, fyra stycken gjort sin plikt.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Efter jackpott och Prix d’Amerique-helg är det dags för V75-finaler i Örebro. Från två veckor med open stretch är det dags för ett av landets kortaste upplopp. Jag tar ställning för 4 Marshland i klass 2-finalen, V75-3, mot några dugliga konkurrenter.

DAGENS DRAG

Ingen gulddivision i årets första meeting som brukligt – i Örebro kör man i stället Express Gaxes lopp över stayerdistans i V75.7. De i guldivisionsklass startar med 40 meters tillägg och visst klarar 15 Go on Pale det mot det här motståndet.

DAGENS AVSLAG

5 Derby Clipper i V75-7 är talangen som har stannat upp lite i utvecklingen, och Jan Hellstedts hästar brukar kunna vara mycket upp och ner. Björn Goop i sulkyn är ett plus, spår fem i volt är ett minus för den här något osäkra hästen.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel