”Oddset på ettan är för lågt i kväll”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet i kväll är mycket tamt – men det finns några starka favoriter. Tänker på Rumänien i handbolls-EM. Laget är gruppfavorit och övertygade i premiären mot Ungern. Nu väntar Frankrike – åter en passande uppgift. Ettan spelas till 1,25, men även hcp-spelet –4,5 mål spelas till 2,00 (Bet 365).

DAGENS DRAG

Gårdagen blev svag – Uefa­cupen är precis som i fjol väldigt svårtippad. Kan bara glädjas över att 1,20-avslaget Aston Villa var precis så ointresserat som jag befarade. I kväll då? Jag spelar på Bomben – i övrigt ligger jag troligen lågt. Bayern München kan spelas till runt 1,70 i odds.

DAGENS AVSLAG

Hittar inget klockrent avslag i kväll – favoriterna ser överlag ganska starka ut. Men jag tycker att ettan till låga 1,40 på Mora hemma mot Borås är lite för lågt. Jag avstår spel helt på det objektet.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

V65 i Dalarna på Rommetravet och förutom 3 Järvsö­faks i V65-4 är det Robert Berghs färska V75-vinnare 4 Juan Carlos i V65-1 som är dagens klara. Bergh har verkligen fått ordning på den här ­talangen och även om det var en hel del galopper tidigare i karriären är jag inte rädd för fjärdespåret.

DAGENS DRAG

Perfekt inne i loppet står 11 Oscarina i V65-5, DD-1, som Jörgen Westholm slänger sig upp bakom i dag. Det har han gjort tidigare så han känner hästen väl och vet att hon kan spurta riktigt bra. Det är inte så många vinnare med i loppet så Oscarina bör ha en bra chans att vinna.

DAGENS AVSLAG

Borås har inte rosat marknaden i år på samma sätt som i fjol och nu har Frölunda tagit tillbaka sina spelare, men oddset på Mora är för lågt för att anses vara spelbart. De har bra vinstchans, men inte i förhållande till oddset.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Spela vinnare på 2 Marilyn Laser i V4-3 på lunchtravet i Halmstad och vänd sedan kvittot på 10 Fiona Southwind i V65-5 på Rommes kvällstävlingar. Det är en dubbel som bör ge mellan sex och sju gånger pengarna, och den sitter i alla fall var tredje gång = bra spelvärde.

DAGENS DRAG

Med starka V65-favoriter som Juan Carlos, Järvsöfaks (så klart), Fiona Southwind och i viss mån även Lundås Emelie, är det främst i V65-2 och V65-3 man får leta skrällar. Varning för 4 Chateau Neuf i V65-2, samt för 3 Mogas Ebba och 11 B.B.S. Calle i V65-3.

DAGENS AVSLAG

Själv kommer jag att göra ett försök att jobba bort 13 Lundås Emelie i V65-6. Högkapabla Hibo Gumman känns intressant, även Cola Jana Tabac är värd att ta i beaktande.

Publicerad: