Spel

”Orkar inte med LHC”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det har känts motigt ett tag, men i går gick i alla fall mitt drag ”Spaniendubbeln” in till 4,40 i odds. I lördags lirade jag emot Rögle BK (föll mot HV hemma) och jag fortsätter med samma recept. Laget är rejält skadedrabbat. Orkar inte med Linköping på bortais. Odds: 1,60.

DAGENS DRAG

Utbudet är precis som vanligt tamt på måndagarna och jag lirar troligen bara Linköping. För den som vill spela till ett högre odds går det att göra en hockeydubbel och lägga på Frölunda (1,75). Södertälje på hemmais är en klart passande uppgift.

DAGENS AVSLAG

Spelbolagen pressar ned Dalen till runt 1,90 i odds i kvällens tv-match mot ­Pixbo. Jag gillar Pixbo och laget har ett bra offensivt spel – dessutom är formen helt på topp. Pixbo kan mycket väl ta poäng igen. Avstå spel.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Indigo Broline i V65-1 är en skjutare som återkommer efter paus. Han var grym som tvåa senast och krossar allt. 10 In Cap N’Gown i V65-6 spikas på DD. Han gick starkt i skymundan i SM näst senast, bakom Commander Crowe och Triton Sund och senast vann han på bra sätt. Toppchans!

DAGENS DRAG

5 Arabe Hanover (V65-5) är ett spännande bud. Näst senast gick hon mycket fort från kön sista 700 och hade bra fart över mål. Senast knallade hon utanpå ledaren och såg inte ett dugg trött ut när hon galopperade 450 från mål. 11 Corrado Abb (V65-2) är ­bästa hästen i loppet. Pass upp!

DAGENS AVSLAG

2 Jewish Banker (V65-6) är en fin travare som gjort några riktiga fantomlopp i sin karriär. Men han är inte lika bra som förr och får svårt att freda sig mot In Cap N’Gown den sista biten.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

För mig är 6 Lupin Vang (V65-5) ett givet singelstreck i kväll. Hästen ståtar med två raka segrar och har visat fina fartresurser i Hans Adielssons träning. Näst senast var hon dunderfin och vann busenkelt trots att hon fick kajka i dödens större delen av loppet. Kort distans passar bra.

DAGENS DRAG

Jag kommer att chansspika 12 Udon Håleryd (V65-4). Hästen har varit ute i tuffa gäng och haft tråkiga lägen. Senast kunde hon inte ta något i en snabb avslutning men såg fin ut och tycks hålla formen. Möter beskedligare motstånd nu och jag hoppas tredje årssegern kommer i kväll.

DAGENS AVSLAG

Jag har ingen känsla för 2 Jewish Banker i V65-6. Han har gjort sina senaste starter över sprinterdistans med blandat resultat och nu är det tusen meter längre. Hästen tycks ha problem med fräschören och jag står över spel.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel