Se oddset – på en ny bomb av Zlatan

avMadeleine Brohlin

Publicerad:
Uppdaterad:

Spelbolagen om oddsen inför kvällens match

1 av 7 | Foto: C MORE

I den senaste matchen bjöd Zlatan Ibrahimovic på show när han dunkade in en frispark i krysset.

Här är oddset på att fotbollsstjärnan gör om bedriften i kväll.

– Han är en fruktad frisparksskytt, säger Jonas Nilsson på Unibet.

När Paris Saint-Germain mötte Nice i den senaste matchen visade fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic storform.

Han slog till med ett hattrick – och ett av målen var en frisparkskanon. I 34:e minutens slog han in en frispark rakt upp i krysset.

I kväll kan det vara dags igen då PSG möter Manchester City i kvartsfinal och enligt oddsen är det PSG som går vinnande ur mötet.

– Favoriterna höll under tisdagens kvartsfinalspel i Champions League och om trenden håller i sig så ska Zlatan och hans PSG gå segrande ur mötet med Manchester City på onsdagskvällen där man är favoriter hemma på Parc de Prince, säger Jonas Nilsson på Unibet till Sportbladet Spel.

– Mycket fokus kommer vara på just Zlatan Ibrahimovic som verkar vara i sitt livs form. Något han visade med eftertryck i helgen då Nice besegrades med 4-1 och Zlatan stod för tre av målen. Nu är motståndet på en annan nivå och det kommer krävas mer av PSG men visst kommer Zlatan vara en av kvällens förgrundsfigurer och mycket av PSG:s framgångar kommer hänga på om man får igång Zlatans målskytte eller inte, fortsätter han.

”Blir en trevlig kväll”

Erik Wännström på spelbolaget NordicBet är inne på samma linje.

– Oddsen har talat och vi ser att det väntas bli en trevlig kväll för alla Paris-anhängare. Zlatan står i låga 1.90 att göra mål i matchen samtidigt som PSG är klara favoriter att ta hem första mötet till oddset 1.65, kommenterar han.

”Känns lockande”

Men får vi se en ny frispark-show av Zlatan – som den mot Nice? Enligt spelbolagen är oddsen kring 12 gångerna pengarna att stjärnan lyckas med det igen.

– Ingen har nog missat Zlatans bomb i helgen hemma mot Nice, kommenterar Erik Lindberg på Betsson.

– Han är en fruktad frisparksskytt och satte en mot Nice i helgen, att han nätar på frispark (12.00) känns lite lockande, så även att han gör mål i matchen (1.90) med tanke på formen han är i nu, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM