”Tre Kronor förlorar i kväll”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: jimmy wixtröm

Dagens bästa spel 3 september.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bara åtta objekt att spela på i dag – Svenska Spel fyller sedan ut Långenlistan med helgens VM-kvalmatcher. Hittar ytterst lite av spelvärde. Hemma i Ryssland borde dock ryssarna var numret för stort för Tre Kronor. Ettan i Czech Hockey Games ger 1,65.

DAGENS DRAG

De finska damerna prioriterar försvarspelet och blir därför sällan inblandat i några direkta målfester. Jag tror att dagens kvartsfinal mot England blir en ny småseg historia med få mål i. Betway ger 2,00 i odds för under tre mål i matchen. Det oddset känns bra i en annars tam speldag.

DAGENS AVSLAG

Finns ingen anledning att redan nu spela på landskamperna i VM-kvalet. Ny och bättre information kommer samma dag som matcherna spelas – vänta till dess.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 Persos Seaman stod på tur för seger senast men redan i starten försvann chansen till seger då han krokade ihop med ett annat ekipage och då var galoppen oundviklig. Nu har han bra läge i V65-5, DD-1 att ta revansch även om han på pengarna står lite tufft inne i loppet.

DAGENS DRAG

Det blev lite för tufft för 6 Sir Joop senast då han efter en tuff inledning hamnade utvändigt om ”omöjliga” Manhattan D.K. Att han inte lyckades besegra honom är okej men skulle han lyckas komma till spets i?dag kan han hålla undan till seger i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

6 Shakira Trot har inte någon seger i år på fjorton försök och med tanke på det borde hon inte vara favorit. Hon har bra form men hon har svårt att vinna. Lita inte för mycket på henne i V65-1 även om det är Svanstedt i sulkyn.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

V65-2 på Åby ser ut som vikt för Petri Puros 1 Mill Porto. Kanonfin i tre raka segrar i sommras, efter det har det dock blivit två raka galopper. Har fått pusta ut en månad nu och klarar den långa distansen utan problem. Spets och slut – hämta ut!

DAGENS DRAG

Ett roligt drag på Dagens Dubbel kan 4 Je Reve De Toi i den första avdelningen vara. Hamnade senast på Färjestad djupt ned i fältet, spurtade dock fint som femma, klart godkänd insats. Bättre läge i dag för den här starka och rejäla damen. Testas på toton med några polletter.

DAGENS AVSLAG

En värdelös torsdag vad gäller sportspel. Avslag på allt. Och en olycka kommer sällan ensam, torsdagar brukar betyda ärtsoppa och pannkakor på mitt lunchhak – skräp!

Tobias driver sajten rekatochklart.se.