”Lämplig uppgift för Totti & Roma”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelen stämmer fortsatt helt okej – i går gick även Fotbolls-Bomben in till 3? 261,18 gånger pengarna. I kväll har vi på nytt en fin spelkväll framför oss. Bästa ”säkra” vinnaren är Liverpool som nu förstärks med ­Steven Gerrard. Slår Marseille till 1,44 (Bet 365).

DAGENS DRAG

Roma är på klar uppgång och är fyllt av självförtroende inför kvällens mycket viktiga bortamatch i Rumänien. Cluj dras med en del skador – och blir en klart ­lämplig uppgift för Totti och ­kompani. ­Tvåan spelas till nästan dubbla pengarna. I NHL liras Detroit (1,90) och Washington (1,90).

DAGENS AVSLAG

Werder Bremen glänser inte alls just nu. Möter i kväll Anorthosis Famagusta på Cypern. Hemmalaget dras med några skador, men jag vill ändå avstå spel på tyskarna nu när oddsen kliver ned till runt 1,90.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Quarcio du Chene (V64-6) är troligen överlägsen och det fina är att han svek som sjuk i SM senast. Därmed blir han inte stor favorit. Quarcio är jättekapabel och en Sveriges bästa fyraåringar, troligen lika bra som Wellino Boko och Sahara Dynamite. Här brakar han till ledningen och vinner.

DAGENS DRAG

4 Ecupos Bitte (V64-1) är jag inne på, särskilt om hon kan köras barfota. Hoppas det! Hon är jättebra, höll strålande i dödens i sto-SM näst senast och är värd en seger. 7 Manpower Bank (V64-5) är en rysare värd att passa. Formen är mycket fin men han har inte fått till det på slutet. Dags nu?

DAGENS AVSLAG

1 Housequake (V64-2) är favorit och det vore kanske i sin ordning om det inte vore för det faktum att hästen sprang på tvären över upploppet senast. Möjligen är han bättre i spets men det vet vi inte.

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Hästar som varit sjuka i föregående start ska man behandla med försiktighet. Med klasshästar som 3 Quarcio du Chene i V64-6 är det dock annorlunda, delvis för att tränarna tar sig tid att verkligen vänta ut dem tills de är helt friska. Quarcio du Chene leder runt om i kväll, väl?

DAGENS DRAG

På det tidiga spelet är Housequake streckad på 70 procent av kupongerna och 9 Marshland på bara 38 procent i V64-2. Det borde väl vara tvärtom? 7 Ametist Cape i V64-3 var fin vid spetsvinst senast. Det ser smått upplagt ut för en favorit i repris denna gång.

DAGENS AVSLAG

Ni får ha överseende om jag har fel, men känns det inte som om 9 Debbie Broddas form är i vikande? Jag spelar i alla fall på att så är fallet och chansar bort henne i V64-1.