Spel

Här är helgens spel

avDaniel Söderbäck, Minimedia

I andra omgången av Bolagsfajten 3

Foto: bildbyrån
Här är deltagarna i bolagsfajten 3 Henrik Josefsson, Nordicbet, Magnus Norman, Betfair, Cesar Santin, bet365 och Johan Mjällby, Unibet.

■ Henrik Josefsson, Nordicbet:

Spel 1:

Falkenberg–Häcken 2

Odds: 1.72.

Landskrona–Assyriska 2

Odds: 1.90.

Örgryte–Väsby United 1

Odds: 1.33.

Totalt odds: 4.35. Insats: 300 kr.

Möjlig vinst: 1 305 kr.

Josefssons kommentar: Falkenberg är svårspelat hemma där man bara förlorat en match i år, men mot Häcken som jagar en plats i allsvenskan kommer årets andra förlust. Landskrona sprattlar till ibland, men mot Assyriska, som inte har råd med fler poängtapp i jakten på en plats i allsvenskan, bör man inte räcka. Örgryte säkrar en plats i allsvenskan om man vinner hemma mot Väsby som inte har något mer än äran att spela för. Spiketta!

■ Magnus Norman, Betfair:

Spel 1:

Manchester United–West Bromwich 1

Fiorentina–Reggina 1

Totalt odds: 1.72. Insats: 200 kr.

Möjlig vinst: 337 kr.

Normans kommentar: Kan vara lite förrädiskt att satsa på topplagen i helgen inför Champions League men Manchester United måste bara vinna om de ska hänga på i toppen och West Brom slår man med sin b-uppställning. Senast satsade jag på Gilardino som målgörare och det tror jag att han gör igen! Fiorentina vinner!

Spel 2:

Valencia– Numancia 1

Manchester United-West Bromwich 1

Totalt odds: 1.59. Insats: 300 kr.

Möjlig vinst: 468 kr.

Normans kommentar: Spelar Manchester United på denna också, känner mig ganska säker på alla dessa matcher men vill sprida ut riskerna lite och gör därför dubbla lappar i stället för en trippel.

Betfair tar en kommission på mellan 2-5 procent. Då den börjar på 5 procent drar vi här av 5 procent av Magnus möjliga vinster.

■ Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Napoli–Juventus 1

Odds: 2,50. Insats: 300 kr.

Möjlig vinst: 750 kr.

Santins kommentar: Juventus har många skador, saknar nu nästan ett helt lag. Napoli är däremot i princip ordinarie och har haft en strålande säsongsstart. Laget spelade väldigt många matcher innan landskampsuppehållet och blev till slut tröttkört. Nu är laget mer utvilat och har bra chans på hemmaplan till höga 2,50.

Spel 2:

Falkenberg–Häcken 2

Odds: 1,85. Insats: 200 kr.

Möjlig vinst: 370 kr.

Santins kommentar: Här tror jag att både motivation och klass avgör till Häckens fördel. Häcken jagar en allsvensk direktplats och kan få fira om laget vinner den här matchen. Falkenberg har inget att spela för och tvåan känns mycket bra.

■ Johan Mjällby, Unibet:

Spel 1:

Falkenberg–Häcken 2

Odds: 1,80. Insats: 150 kr.

Möjlig vinst: 270 kr.

Mjällbys kommentar: Häcken har en allsvensk plats att spela för och åtta raka utan förlust. Grymt go i laget och Jonas Henriksson giftig målskytt. Falkenberg är visserligen väldigt starkt hemma, men något svajigt formmässigt. Joel Johansson är farlig offensivt och där får Häckens försvar se upp. Motivationen är på topp hos bortalaget och inte bränner man det här läget?

Spel 2:

AIK–Norrköping 1

Karlsruhe–Bayern München 2

Totalt odds: 2,51. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 251 kr.

Mjällbys kommentar: Gnaget har underpresterat markant och formen är usel. Dags att visa karaktär och vilja. Hemma på Råsunda är laget stabilt, men målskyttet lyser med sin frånvaro. Jättechans att bryta trenden när seriens sämsta lag kommer på besök... Peking kämpar för sin existens och har betydligt mer att spela för. Tvivlar dock på att kapaciteten finns att rädda sig kvar.

Klinsmann är redan under press efter en dålig inledning. Laget består av stjärnspelare och jag tror det vänder. Karlsruhe stabilt utan att bjuda på mycket. Jag tror inte David stjälper Goliat, men att Tysklands ”Hollywood” börjar marschen uppåt.