”Behövs trippelvirke – spela på Leksand”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Svenska Spel bjuder på 64 objekt i kväll – och det finns en hel del godbitar. Det finns ett gäng bra banker som Leksand och Kroatien om man behöver ”trippelvirke”. Mest spelvärde av de ”säkraste” matcherna finner jag i Bosniens 1,40 hemma mot ett svagt Armenien. Bra spel.

DAGENS DRAG

Bulgarien har ett stjärnfyllt landslag där bland andra Manchester Uniteds Berbatov är en av nycklarna. Efter två kryss krävs det nu en seger – Georgien borta är en bra uppgift. Tvåan spelas till 1,85 hos SvS. Patrik Eriksson är tillbaka i Valbos mål. Plus! Bra chans mot Enköping till runt 2,00!

DAGENS AVSLAG

Luxemburgs skrällseger över Schweiz kostade en del – fyra spelare tvingades vila från helgens match. Nu återkommer de fyra ordinarie spelarna till mötet mot Moldavien. Moldaverna trycks ned till låga 1,65. Avstå!

✓ PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Uppåt i träningen, meddelar man från Stig H Johanssons stall att 2 Big Nevada i V64-2 är. Den fine treåringen har en bra uppgift, jag spikar. Får man bjuda på en klaring utanför V64-spelet? I Solvallas lopp 12 är det tredje gången gillt för Per Lennartssons 10 Rakas.

DAGENS DRAG

Strykningen av Ryan Trot i V64-1 gynnar 1 Robinson Starlight som nu inte kommer att behöva lägga lika mycket kraft för att hålla ledningen. Kanske kan han då också hålla undan – även om Turnaround alltjämt känns som klar förstahäst. 6 I Have to Dance är det (t)roliga budet i V64-6.

DAGENS AVSLAG

Det känns inte rätt om 10 Coktail Will blir favorit i V64-5, DD-1. Hans insats senast var godkänd men ska han vinna detta måste han nog höja sig ett snäpp, eller två.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

Jag inleder V64-spelet på Solvalla med jackpott i dag med en spik. Lutfi Kolgjinis 3 Turnaround såg enormt bra ut senast och formen är helt på topp. Han är snabb ut och i detta gäng ska han ses med toppchans. En bra spik att börja med.

DAGENS DRAG

11 Fantasy Step (V64-4) gör tredje starten i ny regi hos Timo Nurmos och börjar närma sig formen. Senast spurtade han bra över upploppet och gjorde ett fint lopp. Det börjar lossna för honom nu och med rätt resa spurtar han ner samtliga över upploppet.

DAGENS AVSLAG

2 Big Nevada (V64-2) är en häst som inte imponerat på mig och när han i skrivande stund är klar favorit känns det givet att gå emot honom. Hästen är orutinerad och får svårt att vinna. Bort med den favoriten!

Publicerad: