– Svennis lag känns en aning överskattat

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, lördagen 15 januari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL:

DAGENS SÄKRA:

Inter har fått en smakstart under nye tränaren Leonardo och frånvarolistan blir allt kortare. Bologna lär inte ha mycket att hämta. Racing Santander har jag inte mycket till övers för. Ser laget som en klar nedflyttningskandidat och väljer att spela ett hemmastarkt Athletic Bilbao till odds runt 1,70.

DAGENS DRAG:

Queens Park Rangers gör det fortsatt helt okej i The Championship, men formkurvan har planat ut något. Därtill börjar skadeläget bli allt jobbigare. Man saknar flera spelare sedan tidigare och nu har man ett nytt avbräck i form av offensivt viktige Mackie. Burnley är högkapabelt. Spelas till 2,40.

DAGENS AVSLAG:

Jag är högst medveten om att Preston har en hel del problem – men laget har nu fått lite luft under vingarna. Man har nämligen lånat in Linganzi och Ellington. Leicester känns en aning överskattat. Jag ser inget värde i 1,90. Avstår.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA:

3 Jealous Broline (V75-6) är en mycket fin travare som dessutom öppnar som en blixt bakom bilen. Kort distans passar och antingen är det spets ooch slut eller rygg ledaren och slut. Vem bryr

sig. Spikas. Jag chansspikar även

4 Victory Hill (V75-3) i ett pisslopp. Rygg ledaren och slut där med.

DAGENS DRAG:

6 P.A.Surprise (V75-1) är en startsnabb herre som gillar dubbla open stretch. Här kör han en patentare, pang till front, släpper, speedar förbi invändigt. 14 Justfixit (V75-2) är ett givet drag. Spurtstart och ute i ”korpen”. 5 Burning Line Gral (V75-5) måste med. Fem procent! Är alla fulla redan?

DAGENS AVSLAG:

3 G.K.Trademark (V75-1) såg inte som bäst ut senast, även om han gick fort efter galopp. Garderas. 4 Turbo Daylight (V75-4) är avmaskad och vaccinerad sen senast och knappast på topp. Favorit i fara.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.