”De skräller mot Redhawks i kväll”

Experten Bosse Lundkvist ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 25 september.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

De som tycker att tio procent är en fet dagsränta i ett derby spelar AIK mot Tyresö innebandyns superliga. Något liknande finns att hämta på Leksand mot Borås i hockeyallsvenskan. Malmö fixar också seger hemma mot Troja i samma serie till drygt 1,50.

DAGENS DRAG

Ett par av de allsvenska hockeytvåorna lockar till mer än dubbla pengarna. Trots att Björklöven och Oskarshamn är revanschsugna hemmalag tror jag att motståndarlagen är bättre. Västerås vinner i Umeå och Växjö drar längsta strået i Smålandsderbyt mot Oskarshamn.

DAGENS AVSLAG

Italien är favoriter mot Paraguay i U20-VM i fotboll i Egypten. Paraguay slog ut regerande världsmästarna Argentina i kvalet och blir förstås ingen enkel nöt att knäcka. Ettan lockar mer i den matchen, men jag avvaktar.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Borås har haft en tung inledning av hockeyallsvenskan och inte blir det bättre av att man ska ta sig an favoriterna Leksand på bortais. Att Borås på något sätt ska kunna rubba Leksand finns inte på min karta i allafall.

DAGENS DRAG

5 Ecco Flax i V65-5, DD-1 brände som stor favorit på V75 i slutet av juli trots ett perfekt lopp, sjuk förstås. Nu har han två lopp i benen efter sjukdomen och senast såg han jättefin ut som fastlåst hela upploppet ner. Fritt spurt utrymme idag och han vinner.

DAGENS AVSLAG

Jag såg Malmö Redhawks i tisdags mot Sundsvall och jag tycker inte att de imponerade. Troja/Ljungby tycker jag se intressanta ut och det skulle inte förvåna mig om dem skräller mot Malmö, favoritoddset är i alla fall för lågt.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Jag antar att min kollega två snäpp till vänster skriker Leksand därför känns det överflödigt om även jag gapar om masarna. Vinner naturligtvis. Jag uppmärksammar er istället på Ska St.Petersburg som relativt enkelt kommer att besegra Amur Khebarovsk till 1,45.

DAGENS DRAG

Förra fredagen hängde jag in Mora till snygga 3,80 borta mot Malmö. Jag kliver även i dag emot Percys babyhökar. Troja/Ljungby gillar jag skarpt och även om det är på hemmaisen laget gör sina absolut bästa insatsen så har jag inte samvete att nonchalera ofattbara 4,90 på smålänningarna.

DAGENS AVSLAG

NHL i vanliga fall är knepigt. En NHL-premiär är förstås inte enklare. Och nu är det försäsong. Samtliga tre hemmagäng betalar under två gånger degen och jag strör inga polletter där alls. I dag.

Tobias driver sajten rekatochklart.se

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.