Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Bosse Lundkvist

DAGENS SÄKRA

Det sägs att hungriga vargar jagar bäst, men undrar om inte Wolves känner sig ganska mätta när de springer in på Old Trafford. Wolves skrällvann mot Tottenham borta i lördags. Ett revanschsuget Man United blir en helt annan tugga att försöka svälja. Den ettan känns stenklar.

DAGENS DRAG

Banka tvåan på Eisbären Berlin mot Kassel i den tyska hockeyligan. Spela sedan dubblarna och trippeln med ettan på Birmingham mot Blackburn och tvåan på Aston Villa mot Sunderland. Kombinationerna axar iväg hyggligt. Trippeln ger över tio gånger på nätet.

DAGENS AVSLAG

Det bjuds en hel del lockodds i engelska Johnstone Trophy och visst finns där fynd att hitta ibland. Startelvorna kan dock skilja en hel del vid matchstart jämfört med de som annonserats kvällen före. Bäst att avstå spel.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Ett säkert kort som man verkligen kan lita på är 1 Manhattan D.K. (V65-5, DD-1). Har fått alldeles perfekta förutsättningar för att återigen vara ett säkert kort. Spets och slut är seger­receptet i dag.

DAGENS DRAG

Den unga åldern till trots så räknar jag ändå med att det ska vara bra chans för 6 Main Kronos (V65-2). Han är oprövad på den långa distansen men Ludde har alltid väl tränat, så det oroar mig inte och hårdhet har han fått när han mött årgångstoppen.

DAGENS AVSLAG

Tittar man på oddsen kan det locka att spela NHL-matcherna då i stort sett alla odds, hemma- som bortaseger, är över två gånger pengarna. Det ska man dock vara försiktig med att spela då NHL är oerhört svårtippat.

Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Lågt odds men en klar bank: Manchester United kommer med full fart efter förlusten hemma mot Aston Villa senast. Detta får Wolverhampton äta upp på Old Trafford.

DAGENS DRAG

Jag gillar Birmingham. Och vem kan inte göra det nu? Laget har fyra raka segrar och möter ett Blackburn som har tre raka 0–0-matcher bakom sig. En uddamålsseger för Birmingham till fina 2,25?

DAGENS AVSLAG

Dundee United är bara fyra poäng efter Rangers i skotska ligan efter 14 omgångar och slog Celtic hemma för fyra omgångar sedan. Rangers är rättmätig favorit men 1,90 är för lågt – bara att ­spela på ettans överodds till 4,00!

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel