Spel

”Göteborg såg ut som ett topplag i Premier League”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Svenska Spel gör verkligen allt för att vi ska ”spela ­lagom”. Nu bjuds vi till och med på dansk ligahandboll … Trots två Champions League-matcher är utbudet magert. Arsenal dock är en högst trolig vinnare hemma mot ett skadedrabbat Villarreal. Odds: 1,55.

DAGENS DRAG

IFK Göteborg såg ut som ett topplag i Premier League senast (nåja). Allt stämde. Nu väntar ett derby mot Häcken och jag tror supportrarna får anledning att fira igen. För inte kan väl en dålig gräsmatta sätta stopp för Blåvitt? Tvåan till runt 1,75 i odds är dagens mest sunda spel.

DAGENS AVSLAG

Det är mycket skräp på Långenlistan i dag. Jag hittar inte mycket till spelvärde i 1,30 favoriter i den danska handbollsligan. Tycker även att flera spanska favoriter ger alldeles för dåligt betalt. Hoppa över.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Scargel (V64-2) övertygade i debuten för Timo Nurmos, vann med halva upploppet från ledningen. Räkna med ny uppvisning av den snygge fuxen. I V64-6 friskar jag på och chansspikar Åke Svanstedt och 10 Queen Silas. Hon satt fast med allt sparat på V75 senast och tar snabb revansch.

DAGENS DRAG

4 Sergei Hanover (V64-4) är en mycket fin häst. Han inledde sin karriär med två raka segrar, båda gångerna vann han med typ 50 meter. Efter det har han visat snabbhet mellan galopper. Senast var han tillbaka efter vila och var något rostig i spets. Nu räknar jag med att han är bättre. Stormvarning!

DAGENS AVSLAG

12 Torndao S.R. (V64-2) kommer i och för sig ifrån Lutfi Kolgjinis högoktaniga stall och är i fin form. Men han möter Scargel och mot honom får han svårt. Som tidig favorit är han ett givet avslag.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

7 Scargel (V64-2) gjorde senast sin första start för Timo Nurmos och vann överlägset. Hästen såg strålande fin ut och startar nu mot lämpligt motstånd. Han har varit sjuk efter senaste loppet men då tränaren startar honom räknar jag med att han är i bra författning. Han har toppchans.

DAGENS DRAG

8 You Needed Me (V64-4) är en häst jag gillar skarpt. Senast kom han inte riktigt in i loppet då det blev för långt fram till vinnaren men han gick ändå starkt över upploppet. Denna gång står han bra till och löser det sig med positionerna har han fart som räcker till seger.

DAGENS AVSLAG

4 Muscle Memory (V64-3) är en väldigt fin häst, men detta lopp vinner han inte. Fredrik B Larssons häst såg fin ut i kvalet men min känsla är att han behöver några lopp i kroppen innan formen är på topp.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel