”Avstår spel på Tre Kronor”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det ser svårtippat ut i kväll. I alla fall finns det få starka favoriter. Den bästa? Med tvekan Enskede IK hemma mot Köping i fotbollstvåan. EIK gjorde en mycket bra match senast mot seriefavoriten – HTFF – men tappade segern i 92:a. Tar revansch nu till 1,45.

DAGENS DRAG

Som sagt, det är en ganska trist speldag – jag avstår troligen spel helt. Det kan dock finnas lite spelvärde i Preston hemma i den första kvalmatchen till Premier League mot Sheffield United. Preston spurtade heroiskt i slutet av säsongen. Så formen är helt i zenit. Etta till 2,45.

DAGENS AVSLAG

Jag väljer bara att titta på semifinalen mellan Kanada och Sverige i hockey-VM. Möjligen lägger jag lite livespel – men innan matchen hittar jag inga odds med spelvärde i.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Äntligen årsdebut för 2 Sahara Dynamite och den sker på Bergsåker i V65-1. Han är nedstruken till innerspår men det spelar ingen roll, han spetsar och vinner. Vinner gör även Ryssland mot USA i den första semifinalen i hockey-VM.

DAGENS DRAG

Tre Kronor svarade för en svettig insats mot Tjeckien. De hade väldigt bra koll på matchen fram till det att de skulle avgöra i fem mot tre-läge. Då släppte de in mål i?stället. Nu vinner de av bara farten mot Kanada i semifinalen. Kanada såg trögt ut mot Lettland.

DAGENS AVSLAG

Nurmos häst med Goop i sulkyn. Då blir de nerspelade, men jag tror inte att 5 Anthon Bris kan rubba Brutus Sund i V65-6. Anthon Bris är bra men kommer att få göra grovjobbet om han ska utmana favoriten, och det går inte.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Bayer Leverkusen är flera klasser bättre än Bielefeld. Även fast motivationen kanske är större hos Bielefeld så ska Leverkusen bara vinna här. Nu står de i 1,55 hos Svenska Spel och det tycker jag är bra. Klass slår motivation ibland?...!

DAGENS DRAG

Hansa Rostock i Bundesliga 2 kan skrälla borta mot 1860 München. Tabellen är missvisande för lagen har helt olika formkurvor. 1860 fick stryk med 3–0 senast och har inte vunnit på sju matcher. Rostock däremot har tagit 10 poäng av de 12 senaste. 2,75 på Rostock måste spelas.

DAGENS AVSLAG

Umedalen till 1,80 känns helt iskallt. Jag är övertygad om att Friska Viljor är ett betydligt bättre lag än Umedalen och skulle aldrig spela till det här oddset. Kämpa?...

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.