Spel

”De håller allsvensk klass”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Sommartorkan är onekligen redan här... Det finns få starka favoriter. Piteå, som återfår tre bra spelare och blev bortdömt senast, borde ha toppchans hemma i derbyt mot Infjärden. Odds: 1,25. Öster har haft mycket otur. Besegrar nu Kristianstad till 1,75.

DAGENS DRAG

Jag har dragit in en hel del sköna spel på Mjällby i år. Hoppas jag kan fortsätta med det nu... Det lyser allsvensk klass om det gulsvarta laget – Patrik ”Bagarn” Rosengren, Erton Fejzullahu, Markus Ekenberg håller hög allsvensk klass. Har vettig chans borta mot J-Södra. Odds: 2,35.

DAGENS AVSLAG

Norrby är mycket starkt hemma på sitt konstgräs. Men laget kan ha nedåtform – hade tur som fick 2–2 borta mot Myresjö senast. Nu väntar ett derby mot Kinna och 1,25 för ettan känns lågt. För lågt. Avstår.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Förutom att 9 Järvsöfaks vinner V65-1 tycker jag mig hittat en klar även i V65-3, 5 Aces Napoli. Startsnabb häst som kommer från seger på aktuell distans och som dessutom ska gå med samma balans som senast, barfota. Just barfotabalans innebär en växel, något som är avgörande i?dag.

DAGENS DRAG

Man kanske ska se upp när Svanstedt har flera hästar i ett lopp, men jag tippar 3 Hook Broline som vinnare i V65-5. Jag tror att han är bättre på kort distans men med bra läge och de värsta konkurrenterna med bakspår är jag inne på att Calle Lindblom kan vinna med Hook Broline. Utan Åkes hjälp? ...

DAGENS AVSLAG

1 M.T.Devil i V65-2 lovade mycket som tvååring och i början av treåringssäsongen men sedan har inte mycket hänt. Talangen och arten finns där, men det är för många galopper. Innan han lär sig gå felfritt är han chanslös.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Norrby hemma mot Kinna känns helt stenklar. Norrby har inte tappat poäng på hemmaplan hittills och imponerar stort. Kinna är hyfsat hemma men har inte vunnit borta än. Norrby vinner och jag spelar till 1,25 på Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Phil Mickelson gör comeback efter sitt korta uppehåll medan hans fru behandlats mot cancer. Det ser positivt ut för hans hustru så jag tror att han är ruskigt harmonisk och laddad. Garcia har inte hållit ihop spelet på slutet och puttar dåligt. Det här vinner Mickelson till 1,90 på SS.

DAGENS AVSLAG

Serieledarna Mjällby har imponerat hittills, men nu tycker jag att de är alldeles för stora favoriter på bortaplan mot Jönköping. Avstå spel på Mjällby eller spela Jönköping till 3,00, de kan mycket väl skrälla.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel