Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Lukko imponerar stort i den finska SM-Liiga. Laget är framför allt mycket svårbesegrat på hemmaisen. I dag kommer mittengänget HPK på besök och laget lär som så många andra få stora problem här. Ettan går att spela till runt 1,65. Spelvärt.

DAGENS DRAG

Vancouver Canucks har en passande uppgift i natt. Laget spelad bra redan senast, men föll med 1–0 trots att laget vann skotten med klara 30–17. Nu väntar ett LA Kings som matchats mycket hårt på slutet och ser ut att vara slitet här. Ettan känns klockren till runt 1,90.

DAGENS AVSLAG

Guif har tryckts ned till 1,70 i odds borta mot nykomlingen Kristianstad. Ett odds som jag tycker är svagt – skåningarna har sett bra ut på slutet och har en vass keeper i Jesper Larsson. Avstår det objektet.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

1?640 meter med autostart är som smort för 2 Arras i V65-3. Jag har den största respekten för 1 Glen Kronos och 4 Global Glide men ingen av dessa två hästar har startat på ett tag ch då känns det som om vägen ligger öppen för en spets och slutseger för 2 Arras.

DAGENS DRAG

Dubbla tillägg är kanske inte den bästa förutsättningen för 15 Min Narkissos, men han har varit väldigt pigg på V75 och verkar ha riktigt bra form. Det är många att runda men på tre varv räknar jag med att hans form ger utslag och Min Narkissos tar årets andra seger.

DAGENS AVSLAG

Hur är det egentligen ställt med huvudet på unghäststjärnan 4 Lord Capar i V65-1? Näst senast gick han bra och visst, han fick ett tufft lopp senast men jag undrar om inte han är slut i kepan. Hur som helst måste han synas.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

HPK ska bege sig till Raumo för att ta sig an Lukko. Seriesuveränen Lukko Rauma har hittills gjort en strålande säsong och frågan är om det finns något lag som är kapabelt att utmana om guldet? En normal dag kör man över HPK, vi hoppas på en sådan dag till rara 1,65.

DAGENS DRAG

Av rapporterna jag fått från Karlstad så var Färjestad något så bedrövlig dåligt i måndags att till och med isen ville smälta bort från rinken och försvinna till grannkommunen. Och kan man inte tända till och slå trötta Brynäs, då får man givetvis enorma bekymmer borta mot ett skridskoskickligt Luleå. Etta!

DAGENS AVSLAG

Jag brukar kunna läsa Lif Lindesberg som en öppen bok. Men kvällens match mot Ystads IF lämnar jag helt utanför kupongerna. En öppen historia som kan gå hur som helst?...

ANNONS

Vad blir ditt nästa spel? Eintracht Frankfurt möter Glasgow Rangers i Europa League-finalen ikväll. Spela på Oddset!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Oddset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel