Palestina lär vara högmotiverat

avMarcus Källberg

SPEL

Dagens bästa spel till tisdag den 15 januari.

Här får ni Dagens säkra, Dagens drag och Dagens avslag.

Våra spelexpert Marcus Källberg ger sina tre bästa spel och analys på dagens sportspel.

Missa inte heller Sportbladet Spels nya Facebook-grupp Dagens bästa spel.

Varje dag får ni Dagens säkra, Dagens drag, Dagens avslag, omröstningar och exklusiva tips.

Kommentera, diskutera och lägg upp egna spel.

Medlemmarna fortsätter att strömma in.

https://www.facebook.com/groups/dagensbastaspel


Dagens säkra

Galatasaray är normalt sett flera klasser bättre än Boluspor som är ett mittenlag i andradivisionen. Gala har dock mestadels sett darrigt ut ­i defensiven under höstsäsongen samtidigt som Boluspor brukar stå för inspirerade och offensiva insatser i cupen, så det talar mesta för ett målglatt möte mellan dessa ­båda lag. Över 2,5 mål spelas till ett bra odds.

Dagens drag

Palestina föll klart med 0–3 mot Australien senast men har ­fortfarande chans att nå åttondelsfinal. ­Jordanien har däremot redan säkrat gruppsegern och man kan mycket väl spara en del startspelare inför ­åttondelen. Palestina lär vara högmotiverat och lägg därtill ­vänskapsbanden mellan de båda nationerna så känns 2,88 på ettan klart spelvärt.

Dagens avslag

Valencia är förvisso ett bättre lag i grunden än Sporting Gijón men alldeles för stor favorit. Laget ­imponerade inte i det första mötet och man låter med stor sannolikhet merparten av den ordinarie start­elvan vila nu. Sporting har 2–1 med sig och lär vara högmotiverat. Valencia är en sårbar favorit och ­ettan till låga 1,25 aktar jag mig för.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sportspel

Spel