"Inget av lagen har imponerat på mig"

Expekts tipsexpert Glenn Strömberg tippar VM – VARJE DAG

Under hela VM-festen i Sydafrika kommer spelbolaget Expekts tipsexpert Glenn Strömberg att ge sina dagliga tips.

Så här tror experten om måndagens tre matcher:

Match 1, 13.30: Holland-Japan:

Glenns tips: 1. Odds: 1,43.

Glenns kommentar: Ska jag vara ärlig så har inget av lagen imponerat på mig, även om de vann sina respektive matcher. Holland höll inte ångan uppe som jag hade förväntat mig även om de har ett vassare anfall än Japan. Holland kommer att vinna till slut.

Match 2, 16.00: GHANA-AUSTRALIEN:

Glenns tips: 2. Odds: 4,45.

Glenns kommentar: Allt gick emot Australien mot Tyskland och de var naiva i attackerna i inledningen. Tim Cahill saknas men jag tror inte att vi kan räkna ut Australien ur turneringen än. Ghana såg ganska stabilt ut mot Serbien, men saknar en riktig striker. Jag lägger mitt spel på Australien, oddset är ruskigt bra.

Match 3 , 20.30: Kamerun-Danmark:

Glenns tips: X. Odds: 3,25.

Glenns kommentar: Jag blev väldigt besviken på Kamerun i första matchen. Det ser helt enkelt inte bra ut och Eto’o kommer bort på kanten. Danmark måste vinna efter förlusten mot Holland men man har fortfarande chansen inför sista omgången med ett kryss. Det ligger också verkligen i luften i en fysisk och inte särksilt välspelad match.

Alla odds från Expekt.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.