Se oväntade (?) oddset på ”Ibra”

SPEL

Oddssättarna tror på nytt kontrakt i PSG Tv-experten: Här skulle jag lägga mina slantar

Foto: Tack och hej eller fortsättning i PSG för Zlatan Ibrahimovic? Oddsen talar för det sistnämnda.

Zlatan Ibrahimovic säger själv att det inte verkar bli någon fortsättning i PSG. Men oddsen pekar på att han blir kvar.
Då skulle tv-experten Bosse Pettersson skulle satsa sina pengar på en skräll – till 21,00 gånger pengarna.

– Personligen skulle jag gärna se honom passa in väldigt bra i Arsenal, det är precis en sådan karaktär de behöver, säger Pettersson.

Foto: Bosse Pettersson.

Miami, Milan, Manchester United, Qatar och så vidare. Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid har snart varit lika många att de flesta tappat räkningen.

I helgen, efter att PSG förnedrat Troyes med 9–0 och säkrat titeln i Ligue 1, gav svensken själv nytt bränsle till snacket genom att i stort sett tacka för sig i Paris.

Oddsen hos Unibet pekar dock mot att ”Ibra” inte alls flyttar på sig.
– Vi har haft PSG som favorit länge och mycket talar fortfarande för att han blir kvar i klubben. Att han lägger ut rökridåer är inget nytt och något man får ta med en nypa salt.  Klart kul om han testade vingarna någon annanstans, framförallt i Premier League, men har svårt att se att han ska lämna tryggheten i Paris där han har en tydlig roll och en fantastisk status i laget säger Jonas Nilsson hos spelbolaget.

”Skulle kunna göra så mycket för den klubben”

Bosse Pettersson, till vardags tv-expert hos Viasat, tror dock att klockan klämtat för Ibrahimovic i PSG.

Nästa anhalt torde vara Manchester United – även om Pettersson gärna ser svensken i en annan Premier League-klubb:

– Lägger man ihop alla grejer så skymtar man ju Mourinho och Zlatan i United, det känns som en hygglig möjlighet. Men egentligen har han alla kvalitéer för att kunna lyfta Arsenal, han skulle kunna göra så mycket för den klubben. Någonting saknas karaktärsmässigt där och Zlatan skulle rädda Wengers jobb, om Wenger bara vågade plocka in honom.

Som du ser det, finns det några klubbar han absolut inte kommer hamna i?

– Jag tror inte han hamnar i Kina även om pengarna där accelererar. Inte heller någon klubb i Qatar. Det blir förmodligen England i en eller ett par säsonger, sedan hamnar han i USA hos Beckham.

”En riktigt härlig situation”

Hos spelbolaget Betsson är Manchester United knapp oddsfavorit framför just PSG.

Anledningen till detta stavas just Mourinho samt att Wayne Rooneys framtid i klubben verkar osäker, menar bolagets Mattias Wennerkvist:
– Ledningen har tidigare uttryckt att man skulle ha råd att värva en spelare i Zlatans kaliber samt att Rooney ryktats bort från klubben vid olika tillfällen vilket skulle skapa plats för svensken. Om United dessutom lyckas värva Mourinho, som tränat Zlatan tidigare, så har vi en riktigt härlig situation, säger han.

Se oddsen nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM