”Hammarby TFF borde ha fin chans hemma”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Formen är fortsatt på topp – nio av de senaste tio spelen har gått in. I kväll hittar jag dock inte mycket av intresse. Hammarby TFF borde ha fin chans hemma på Söderstadion mot jumbon IFK Esklistuna. Odds: 1,25. AIK slår Västerås i innebandypremiären till 1,40 (Ladbrokes).

DAGENS DRAG

Jag fortsätter att tjata om AIK. Gästar Västerås som tippas att bli jumbo i Superligan. AIK har ett mycket slagkraftigt lag eller som stjärnan Niklas Jihde skriver i sin blogg: ”Tror inte jag har spelat i ett namnkunnigare lag sedan säsongen 2005/2006”. Jag spelar AIK –2 mål till 1,95 (SvS).

DAGENS AVSLAG

Det finns många luriga matcher som jag helt avstår spel på. Enköping–Sirius, Gais–Djurgården, och även elitseriepremiären i ishockey mellan HV71 och Frölunda känns vidöppen. Jag ligger mycket lågt ikväll...

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Conny Nobell (V65-1) är en vettig spik på Romme ikväll, trots att han inte vunnit ”på flera år”. Han kördes snällt på innerspår senast och avslutade med 1.11 sista 1?000 bakom Garland Kronos. Nu är det läge för Björn Goop att gasa från start, ta hand om ledningen och sedan dirigera ända hem.

DAGENS DRAG

5 Baron Ten (V65-5) är ett fräckt drag. Hästen visade blixtrande snabbhet bakom bilen på V75 senast då han flög till ledningen från bakom bilen. Sen släppte kusken till Jelly Frontline och från rygg ledaren fick Baron Ten aldrig fritt spurtutrymme. Nu bär det av till spets igen. Runt om? Hoppas det.

DAGENS AVSLAG

Alla hästar jag placerar här verkar vinna! Men trägen vinner och någon gång förlorar de. 2 Dunder Kap är favorit i svåra DD-2 och han känns inte som någon given vinnare. Honom chansar jag bort.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Magert utbud i dag och jag fick leta mig ner i Serie B för att hitta ett intressant spel. Ascoli är normalt sett svårslaget hemma på Del Duca och med spelfördelaren Di Donato tillbaka bör man ha god chans mot ett något försvagat Triestina. Bästa nätoddset är 1,75 hos Betsafe.

DAGENS DRAG

Tottenham har haft en tung start på säsongen men insatsen mot Chelsea var ett steg i rätt riktning och man lär nog vara riktigt laddat här i jakten på första vinsten. 2,20 på ettan finns hos Ladbrokes. Matcherna mot Aston Villa brukar ofta bli målrika och även över 2,5 mål känns spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Odense har hittat en tidig formtopp och har inlett säsongen över förväntan. Laget lär dock tappa framöver och 1,25 på ettan mot kapabla nykomlingen Sönderjyske speglar inte deras verkliga kapacitet. Ettan får vila.

Publicerad: